Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Grzesznick 2021-01-29, 1:08 1
Trochę c🤬jowo że się nie załapał . Poczułem się jakbym jadł kanapkę z chlebem
Zgłoś
PoliteP 2021-01-29, 4:58
Grzesznick napisał/a:

Trochę c🤬jowo że się nie załapał . Poczułem się jakbym jadł kanapkę z chlebem

No ten akurat nie popisał się debilizmem, więc trochę niezasłużony opis. Wiem, co czujesz, sam mam w ustach smak chleba posmarowanego nożem.
Zgłoś
piotrszymek 2021-01-29, 5:43
ale okropny kraj.co za brud tam jest
Zgłoś
htp 2021-01-29, 11:29
fish-killer napisał/a:

A ty widziałeś mądrego hindusa ??
No chyba że, na przewodach wysokiego napięcia aż inteligencja z niego paruje

Jest ich więcej, niż ci się wydaje.
Zgłoś
JebacToGowno 2021-01-29, 12:27 1
22 wagony.
Zgłoś
kawior2007 2021-01-29, 17:07 1
To na pewno Indie? Pociąg prawie pusty jedzie?
Zgłoś
bercisko 2021-01-29, 20:45
Juzwa napisał/a:

To fejk. Oni tam jeżdżą na dachach wagonów, a tutaj nie widać żadnego.

Ale to chyba nie ten. Ten wyglądał na pośpieszny. Albo juz pospadali
Zgłoś
alterego 2021-01-30, 0:39
Rebeliant napisał/a:

Pomyliłeś portale kolego. Sadistic to nie jest forum naukowe na science.com ani nawet sekcja komentarzy na focus.pl.
Sadol to miejsce, gdzie materiały pokazują jak ludzkie ścierwo zabija/linczuje inne ścierwo albo jak intelektualne odpady ulegają wypadkom. A w komentarzach w specyficzny dość sposób śmiejemy się przez płacz z tego, że można być debilem czy też gnidą, w duchu licząc, że jednak nasz gatunek przetrwa.

Nic dodać nic ująć. bravissimo
Zgłoś
ZgRyZ 2021-01-31, 18:40
Rebeliant napisał/a:

Pomyliłeś portale kolego. Sadistic to nie jest forum naukowe na science.com ani nawet sekcja komentarzy na focus.pl.
Sadol to miejsce, gdzie materiały pokazują jak ludzkie ścierwo zabija/linczuje inne ścierwo albo jak intelektualne odpady ulegają wypadkom. A w komentarzach w specyficzny dość sposób śmiejemy się przez płacz z tego, że można być debilem czy też gnidą, w duchu licząc, że jednak nasz gatunek przetrwa.

ja pier.olę, filozof, ku.wa. prawdziwy wiejski filozof. można płakać przez śmiech, odwrotnie to nie pa c🤬ju. ja czytając większość twych wypocin, mam nadzieję, że wasz gatunek jednak nie przetrwa. spodlone odpady, próbujący dowartościować siebie, naśmiewając się z nieszczęścia innych, jesteście gorsi od tych, z których się naśmiewacie, próbując pokryć śmiechem swoje upadki, niedoskonałości i lęki. prawdziwą nadzieją na przetrwanie jest empatia i pomoc innym, mniej doskonałym.
nigdy nie wiesz, czy przypadkiem następny filmik zapodany przez halmana, czy innego buca, który nazwał sam siebie hieną, o tobie samym, lub twojej rodzinie, matce, ojcu, dzieciach, czy o kimś na kim ci zależy.ale jak tu dyskutować z kimś, kto siebie nazywa debilem, czy też gnidą.
proponuję ci, zmień swój nick, czytając twoje „rebelianckie” posty, jestem przekonany, że nick: gnida debila- jest dla ciebie lepszy, a: j🤬a w odbyt poprzez usta, gnida debila, będzie zarazem tłumaczyć twoje zapędy słowotwórcze. na koniec. nie odpyskowuj, bo nigdy nie czytam odpowiedzi i nie wracam na odwiedzane strony. onanizuj się sam, ja mam żonę i dwie kochanki.
pa pa palancie.
Zgłoś