Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2012-12-18, 13:46 3
Kakutniaczek napisał/a:

Nie, no lepiej jest się naj🤬 o szóstej rano pod sklepem, drzeć mordę, zaczepiać przechodniów.
Albo napić się, nap🤬lać żonę, dzieci i sąsiadów.

Jeśli tak się zachowujesz po alkoholu to może lepiej w ogóle odstaw używki.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-18, 13:47 105
Nie jestem przeciwnikiem marihuany, ba, jestem okazjonalnym użytkownikiem, ale nie rozumiem jednego, czemu z tym się tak obnosicie? To podchodzi pod lanserstwo, a wręcz pozerkę. To tak jak gimbus który przechwala się ile to nie wypił. Czy widzicie na sadolu dużo filmików z alkoholami? No niezbyt, a co chwilę wrzucacie materiały o marihuanie. Chcecie na siłę udowodnić wszystkim wokół jacy to z was jaracze? I darujcie sobie te teksty o "przepitych alkoholikach", jak ktoś woli spożywać alkohol, to jego sprawa, a skoro wyrażacie pogardę wobec osób które ubliżają Wam, nazywając narkomanami (no niestety, ale to jest fakt, prawo Polskie uznaje marihuanę za narkotyk, a okazjonalne spożywanie alkoholu to nie alkoholizm), to tylko udowadniacie swóje gimbusiarskie pochodzenie zniżaniem się do czyjegoś poziomu, a nawet sięgania niżej. Trochę więcej ogłady, bo wygląda to jak użeranie się dwóch szczyli co żaden ani nie zajarał, ani porządnie nie skuł się.
Zgłoś
morderuk 2012-12-18, 13:49 10
@adresikpuma

Mam takich znajomych, wsrod ktorych nie jest tajemnica kto pali kto nie. I na kazdej imprezie jest palenie, przychodzi 23, jestem tam z godzine, a 90% siedzi spizganych i nie ma z nimi zadnego kontaktu. P🤬le takie imprezy, ale nie o tym.

Palacze sa kojarzeni z gimnazjalistami przez smieszna propagande w internecie nakrecana glowie przez 16 latkow. Czy widzisz na necie zdjecia flaszki zachwalajace jaka to wodka nie jest zajebista? Nie, bo bylo by to zalosne, widac natomiast podobne zdjecia z ziolem, z ktorych smiac mi sie chce. Palicie to palcie, ale nie siejcie zalosnej propagandy, bo c🤬j to kogo obchodzi czy ty palisz czy nie. Jestem za legalizacja, ale nie po to byscie jarali i sadzili ile chcecie, tylko zeby skonczyl sie ten wk🤬iajacy trend wsrod gimbomlodziezy, mowiacy jaka to marihuana nie jest "cool" i jak nie leczy raka i prostaty, k🤬a.
Zgłoś
zonk 2012-12-18, 13:49 5
Między alkoholem a jaraniem zielska jest taka różnica, że alkoholicy nie próbują na siłę wciskać jaka wóda jest fajna, natomiast ćpuny co chwilę wrzucają jakie to gówno jest super. A to zwykłe ścierwo tak jak ćpuny. Do hejtu ! Gotowi ! Start !
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-18, 13:50 4
Przy temacie Amnezji nie może zabraknąc tego

Zgłoś
Darson666 2012-12-18, 13:58 1
xXDoggXx napisał/a:

A co to za imprezowicze skoro muszą się naj🤬 żeby imprezować :/ na jeden c🤬j wychodzi z twojej gadki

Dokładnie. Takie jest moje zdanie. Wielu jest takich, jak piszesz, szkoda mi ich .

podpis użytkownika

Naziolek napisał/a:

Darson emituje najwięcej promieniowania.

Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-18, 14:15 3
Hehehe wiedziałem, że odbędzie się żenująca pseudo debata na temat jarania, chlania, srania - LUDZIE ! wszystko jest ok zarówno alkohol jak i jaranie, ale nie dla debili i idiotów ! Można pić alkohol (lubię!) ale nie upijać się jak świnia i robić bardachę, chociaż czasem lubię się up🤬lić jak jestem w sprzyjających warunkach np. u przyjaciela w domu na imprezce. Można kopcić (sam kopciłem multum przez wiele lat) ALE nie wszyscy traktują temat normalnie - jeśli komuś nie "podaje" pozytywnie, albo robi się niekomunikatywny (warzywo) lepiej niech nie pali i tak samo z piciem, jeśli komuś wali na dekiel i odp🤬la maniane to c🤬j nie powinien pić - proste jak j🤬ie !!
P.S. wqrwia mnie jak ktoś nie ma pojęcia a się wypowiada - typu matoł który pyta czy marichuana jest z konopii, czy inna łachudra "nie znam się, ale zdecydowanie jestem przeciw" takim matołom c🤬j bardzo głęboko w dupsko + szkło
Zgłoś
coztg 2012-12-18, 14:29 2
SQT napisał/a:

Między alkoholem a jaraniem zielska jest taka różnica, że alkoholicy nie próbują na siłę wciskać jaka wóda jest fajna, natomiast ćpuny co chwilę wrzucają jakie to gówno jest super. A to zwykłe ścierwo tak jak ćpuny. Do hejtu ! Gotowi ! Start !

Bo w alkoholu nie ma nic fajnego oprócz kilkugodzinnej bomby- reszta to niestety minusy. A w przypadku "zielska" jest troszkę inaczej, ponieważ daje więcej dobrego niż zabiera, lecz Polska ciemnota nie do końca potrafi tego pojąć i przyjąc...
Oczywiście nie uważam, że powinno się jarać na potęgę i palenie jest takie super zajebiste, kolorowe i bez wad...

Jak tu pokazywać superlatywy alkoholu ? - "rozj🤬em przystanek po tej zajebistej żołądkowej " " zarzygałem dwa pokoje, ile ja to nie wypiłem " " Aśka miała stosunek z Arkiem, Darkiem i Tomkiem- tak sie naj🤬a ! "

I nie można też powiedzieć, że alkoholu się tak nie propaguje... Ile to w internecie obrazków "JAck daniels" " Piątek-chodźmy się naj🤬 !" Tak samo jak w przypadku trawy. ( ale to raczej sprawka gimbusiarni)

Lubie wypić i zapalić więc wydaje mi się, że jestem w miare subiektywny - bez spiny !
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-18, 14:37 1
Amnezja.. miałem ostatnio i polecam Nie rozumiem waszej spiny. Są klimaty, że można się naj🤬 i idzie się na imprezę, są klimaty, że lepiej spalić jointa z ziomeczkami. Po c🤬j wy to w ogóle porównujecie ? Pewnie te osoby które tu najwięcej hejtują i tak z domu nie wychodzą, bo nie mają się z kim napić, ani zapalić
Zgłoś
Echis 2012-12-18, 14:44 1
Na samym sadolu ilu palaczy jest. A ci co k🤬a się spinają i nap🤬lają teksty o ćpunach... ludzie walicie te swoje chore poglądy, a nawet nie zdajecie sobie sprawy ile osób z waszego otoczenia jara. Przyjaciele, kumple, rodzina... Ale wy tego k🤬a nie wiecie, bo nikt takim debilom się nie ujawni, bo zapewne gdyby okazało się, że wasz najlepszy friend jara zioło, to zaj🤬ibyście focha i po cichu na policje donieśli. Więc wolę być ćpunem, niż zamkniętym na świat hejterem z internetu, co to zanim usiadł przy kompie, był j🤬ym Tonym Halikiem, więc nic nie jest mu obce.

podpis użytkownika

"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spyta
Zak🤬ię z laczka i poprawię z kopyta.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-18, 15:04
Lansujecie zioło jak Jacyków pedalstwo. Czyli sztucznie na siłę. Gardzę wami.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-18, 15:17
@up

twoje życie to nie życie bez tych paru komentarzy
35lat a nadal dziecko neo
Zgłoś
Stew 2012-12-18, 15:25 2
Kolo od 1:13 po lewej - jaki zap🤬lony

A tak na marginesie. Ta żenująca debata powinna się już zakończyć. Zarówno ze strony zwolenników jak i przeciwników. I jedni i drudzy p🤬lą takie bzdury, że aż się płakać chce. Pośród wypowiedzi znalazłem tutaj tylko kilka z którymi się zgadzam i są one rozsądne. Reszta, to p🤬lenie gimbusów i ich przeciwników (czyli mentalnych gimbusów).

Do tej pory byłem orędownikiem na sadolu "legalizacji" ale im więcej czytam, tym mi się k🤬a bardziej odechciewa w ogóle utożsamiać z tymi poj🤬ymi matołami.. Jak będę chciał - zapalę. W takim towarzystwie, które to rozumie i akceptuje. Nie potrzeba mi do tego 'oświeconych' (w żadną stronę) żeby mi mówić co mam robić...
Zgłoś
ooip 2012-12-18, 15:50
w tych coffe-shopach jest konkretny klimat.nie am co hejtowac bo kto chce to sobie zapali i juz.
Zgłoś
glodnymaciek 2012-12-18, 16:21
Czy ktoś mi powie, czy ja dobrze słyszę jak gościu w 2:56 woła "Malina" ? Jakiś spizgany koleś Z POLSKI, wszedł do kofika i już nie wyszedł ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie