wpadłem na pomysł
dodawać szkła (jak do wciągania) do cynamonu

tak nas w dupę r🤬ają:
Kumarynę zawiera również w pewnych ilościach cynamon. Badania na zlecenie czasopisma Świat konsumentów wykazały, że na polskim rynku występują produkty z wielokrotnie przekroczonymi normami zawartości tej substancji. Zgodnie z prawem Unii Europejskiej w produktach spożywczych maksymalna dopuszczalna zawartość kumaryny wynosi 2 mg na kg produktu.
Kumaryna rozp🤬ala wątrobę i podawanie cynamonu dzieciom jest w ogóle niewskazane, ale do Polski zawsze wysyłają trzeci sort.
Kumarynę zawiera również w pewnych ilościach cynamon. Badania na zlecenie czasopisma Świat konsumentów wykazały, że na polskim rynku występują produkty z wielokrotnie przekroczonymi normami zawartości tej substancji. Zgodnie z prawem Unii Europejskiej w produktach spożywczych maksymalna dopuszczalna zawartość kumaryny wynosi 2 mg na kg produktu.
Kumaryna rozp🤬ala wątrobę i podawanie cynamonu dzieciom jest w ogóle niewskazane, ale do Polski zawsze wysyłają trzeci sort.

zielonyhero napisał/a:
To był k🤬a koleś? Aha, spoko.
Pewnie Justinka B. również nie znasz.

Amerykańce zawsze muszą wymyślić coś głupiego. To już jest c🤬jowe jak "jestem hardcorem".

odp🤬lcie się od gościa, to taki słodziak, a że się prawie sam zaj🤬 to już jego problem. Dostałby nagrodę Darwina. PIS & CZILAŁT

jak łyżje zapijesz gorzałką to nic się nie dzieje ;](sprawdzałem)
* łyżke
* łyżke

powinni wp🤬li łyżkę amfy tak z 10 gram na raz to było by lepsze