podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.Ja p🤬lę, bohaterowie się znaleźli co będą zajeżdżali drogę pijanej/naćpanej/niezrównoważonej osobie i wyciągali ją z pojazdu. Prawda jest taka, że panowie bardzo przytomnie nie wyprzedzili samochodu kamikaze, bo kolizja z samochodem jeżdżącym zygzakiem murowana. Mało tego na koniec zatrzymali się, żeby pomóc, a nie jak 99% kierowców pojechało dalej.
Takie pytanko do tirowców: jak decydujecie się z własnej woli na jeżdżenie w podwójnej, to dlatego żeby się zapinać w dupę na pauzach?
Jeżeli "tęczowy chłoptasiu" marzy ci się praca kierowcy z tego powodu to muszę Cię zmartwić, ale nie. Wszystkich znanych mi kierowców, którzy jeździli w podwójnej motywowała tylko i wyłącznie nauka tego zawodu i to zazwyczaj, tylko od 1 do 4 tygodni ponieważ wolimy jeździć sami lub zabierać w trasy żony, dzieci i dziewczyny. Życzę Ci powodzenia w dalszych poszukiwaniach pracy Twoich marzeń.
No właśnie. Ta naj🤬a po całej drodze lata, a głąby o wyprzedzaniu i zatrzymywaniu. Dziwne, że nie mówią jak to by to jej manewr PIT nie odj🤬i. Niech próbują. Będą mogli po wyjściu ze szpitala sobie poopowiadać, jaka to była akcja. C🤬j, że wyjdą ruchowo upośledzeni, albo ktoś zginie, ale za to bohatersko. Się seriali dzieci naoglądały. Trąbić, no spoko. Jak by to zrobili i na tym filmiku dalej by zjechała z drogi, to na stówę te same dzbany by pisały, "no po co trąbił, wystraszył tylko i wypadek gotowy".
Jedynie co mogły te typki zrobić, to zadzwonić na policję, bo i tak za nią już jechali.
Dziecko, nje p🤬l mi o manewrach PIT tylko pomysl troche. K🤬a takich sytuacji sa setki w Polsce gdzie kierowcy zatrzymują naj🤬ych z powodzeniem. Rozumiem że to dla ciebie nowości bo co można zobaczyć na drogach jedac kilomert do kościoła czy na wsi do sklepu po browar , ale tak wiem masz 30 lat starzu za kółkiem i 3 mln kilomertow na liczniku oraz pewnie nigdy nie słyszałeś o błędniku przy zapaleniu którego sa podobne sytuacje. Można gdybać co by się stalo i rownie dobrze mogli zgarnąć jacyś ludzi zgarnieci po drodze i co wtedy.
ty masz problem, ponieważ twój mózg i jesteś debilem. To sprawia Ci problemy w pojmowaniu świata. Są sytuacje, w których ludzie daja radę kogoś zatrzymać. Tu jest to ryzykowne. Ale rozumiem Twoje proste podejście do tematu. Polecam razem z rodziną ratować innych i zatrzymywać takich zapalonych błędników.