📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Typowe lewackie POkraki, dla których tego typu imprezy to jedyna szansa na to, żeby ktoś spojrzał na ich obleśne cielska...
Kiedy tak patrzę na to to myślę że pewien akwalerysta to miał rację.

Ma koś dostęp do statystyk w której grupie występuje więcej pedofilów?
Wg oficjalnych słów papieża problem pedofilii dotyczy ok 2% duchownych. Z raportu dotyczącego Polski w latach 90/18 były 382 przypadki w Polsce ( a mamy 25tys ksieży na dzień dzisiajszy) więc powiedzmy że u nas jest mniej więcej tyle samo.
Niestety do badań na temat powiązania homoseksualizmu z pedofilią trudno trafić. Na stronach za lgbt piszą że nie ma praktycznie pedofilów wśród gejów a na stronach anty lgbt "statystyki" mówią że 40% pedałów ma ciągoty do dzieci
Za to dotarłem do ciekawego stwierdzenia że w populacji mamy średnio 2-4% homoseksualistów wśród mężczyzn. Ponad 95 proc. pedofilów to mężczyźni. Od 25 proc. do 1/3 przestępstw pedofilii jest popełnianych wobec chłopców. Co daje nam dziesięciokrotnie więcej homoseksualistów wśród pedofilów niż w społeczeństwie.
A ja wolę normalnych ludzi którzy i jednych i drugich powinni przegonić kijami.
Wg oficjalnych słów papieża problem pedofilii dotyczy ok 2% duchownych. Z raportu dotyczącego Polski w latach 90/18 były 382 przypadki w Polsce ( a mamy 25tys ksieży na dzień dzisiajszy) więc powiedzmy że u nas jest mniej więcej tyle samo.
Niestety do badań na temat powiązania homoseksualizmu z pedofilią trudno trafić. Na stronach za lgbt piszą że nie ma praktycznie pedofilów wśród gejów a na stronach anty lgbt "statystyki" mówią że 40% pedałów ma ciągoty do dzieci

Za to dotarłem do ciekawego stwierdzenia że w populacji mamy średnio 2-4% homoseksualistów wśród mężczyzn. Ponad 95 proc. pedofilów to mężczyźni. Od 25 proc. do 1/3 przestępstw pedofilii jest popełnianych wobec chłopców. Co daje nam dziesięciokrotnie więcej homoseksualistów wśród pedofilów niż w społeczeństwie.
edek_kotek napisał/a:
Wolę golasów na ulicy niż pedofili w sutannach
A ja wolę normalnych ludzi którzy i jednych i drugich powinni przegonić kijami.
NataliaW napisał/a:
Tacy jak ty nie chcą by "faszyści" zagladali do waszych sypialni... To dlaczego maszerujecie z gołymi dupami, z dildami przyczepionymi do twarzy po ulicach? Jakby to kogoś interesowało, co tam takie zwyrole jak ty robią.
Uderz w stół a nożyce się odezwą...
Ciekawe co zrobią jak przyjdzie Stalin XXI wieku i wyśle ich do obozów "reedukacyjnych" jako lewicowe odstępstwa od normy?

Wiewiór, szkoda czasu na stulejarzy sadola, zostaw, to samo zdechnie bo w końcu zapomnie oddychać.
teretoto napisał/a:
Przeczytaj sobie statystyki gw🤬tów na małych dzieciach, a zobaczysz 95 proc porządnych hetero tatusiów. Statystyki jak wiadomo to ciężka lekcja dla ekonomów. A ty myślisz że siedząc przed kompem w przerwie na walenie konia po przeczytaniu jednego artykułu którego nie zrozumiałeś wiesz już wszystko
To, że ktoś ma żonę i dziecko nie znaczy, że jest hetero - może być ukrywającym się przed otoczeniem gejem. Dopiero to co ma na komputerze, jakie strony odwiedza, do jakich materiałów wali konia mówi więcej o jego orientacji. Zdecydowana większość osób które molestowały chłopca (nie ważne, czy ksiądz czy "cywil") miały homoseksualne materiały na komputerze, osoby molestujące dziewczynki miały tylko filmy i zdjęcia z dziewczynkami, można tu śmiało mówić o "preferencji płciowej potencjalnej ofiary" a nie "pociągu do niskiego wieku bez rozróżnienia na płeć". Statystyki są nieubłagane - 40% aktów pedofilnych to atak mężczyzny na chłopca a mężczyzn o homoseksualnych tendencjach jest 1% w społeczeństwie co oznacza ni mniej ni więcej niż to, że 1% ludzi na Ziemi popełnia 40% wszystkich zbrodni pedofilskich

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie