👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:30

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Powiem tylko tyle że będzie winny. Legalizacji podlega cały układ pomiarowy, razem z zasilaczami i innymi pierdołami które znajdują się w u kompletowaniu radaru. Tak jest wszędzie nawet telefony przechodzą certyfikat bezpieczeństwa razem z załączonymi zasilaczami.
Chyba że w legalizacji jest notka że do legalizacji dotarł sprzęt nie kompletny. Wtedy wygra sprawę, ale kto by wyciągał sam radar z tego pojazdu.
Chyba że w legalizacji jest notka że do legalizacji dotarł sprzęt nie kompletny. Wtedy wygra sprawę, ale kto by wyciągał sam radar z tego pojazdu.

Mówcie co chcecie, ale synalki takich cwaniaków gw🤬cą wasze siostry czy córki, zabijają innych uczestników ruchu, a później chodzą po ulicach i śmieją się z prawa.
Dobrze że nie trzeba wozić legalizacji.... huh kamień z serca, na butle z gazem nie mam, jak coś to dowioze hahahahahahhahaha

gracz napisał/a:
nie dziwie mu się, skoro na takiej drodze ograniczenie do 40
![]()
toż to rarytas w polskich drogach

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie