Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 52 minuty temu
🔥 Gdzie mnie z tymi palcami?! - teraz popularne
szubiennica2 2025-09-12, 16:56
Konie śmierdzą
Zgłoś
__Tux__ 2025-09-12, 16:58 1
JoSeed napisał/a:

A co z kuniem? 😔

Pewnie został zwalony.
Zgłoś
majeńka 2025-09-12, 18:12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
azerbah 2025-09-12, 18:42 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
DeLux 2025-09-12, 18:56
Nie nadjechał
Zgłoś
pepeotyl 2025-09-12, 20:11 1
Jestem meeega zawiedziony bo na końcu miał nadjechać pociąg i rozjechać całą tą cygańską gromadke... słabo ...ಥ_ಥ

(╯‵□′)╯︵┻━┻
Zgłoś
Qcaracha 2025-09-12, 20:36
smc napisał/a:

Czy Kodeks Drogowy przewiduje odpowiedzialność zwierzęcia? Oczywiście, że tak. Kto wskaże właściwy paragraf, temu wyślę 0,7 Chivas Regal 12 yo.

w PL zwierzaki nie maja zdolnosci prawnych.
Zgłoś
luxpiotr 2025-09-12, 20:40
Silnik tej furmanki chyba będzie do wymiany
Zgłoś
smc 2025-09-12, 21:12
Qcaracha napisał/a:

w PL zwierzaki nie maja zdolnosci prawnych.

Dawaj adres. Wysyłam.
Zgłoś
tars 2025-09-12, 21:24 1
Jedyny znak STOP skuteczny na Cyganów.
Zgłoś
tomnbb 2025-09-12, 23:45
Quassar napisał/a:

Przy placach dla pieszych też fajnie sie sprawdzają tutaj krótki filmik

W Sztokholmie to są zabezpieczenia antyterorystyczne żeby jakiś Ahmed w ludzi na deptaku nie wjechal
Zgłoś
Sidyk 2025-09-12, 23:58
Dodatkowe zabezpieczenie zadziało. Bezpiecznie tam
Zgłoś
Necrokriss 2025-09-14, 14:20
Pułapka na czarnych braci zadziałała szkoda, że bez finału w postaci cygańskiego salami.
Zgłoś
Qcaracha 2025-09-15, 18:16
Zgłoś
smc 2025-09-15, 19:41
Qcaracha napisał/a:

Ja opieram się na ogólnodostępnej wiedzy i obecnie obowiązującemu prawu w RP.

Jesteś w temacie, co pokazuje jak mądrym Człowiekiem jesteś. U nas istotna jest ustawa o ochronie zwierząt z 21 sierpnia 1997 r. która wyodrębnia zwierzęta od rzeczy. Strach myśleć, co było wcześniej, szczególnie na wioskach. Kolega na studiach opowiadał mi, jak topił urodzone szczenięta, nienawidzę go do tej pory. Mam nadzieję, że powstanie kolejna ustawa nadająca więcej praw zwierzętom, szczególnie hodowlanym.

Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę wszystkiego dobrego.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem