po tagach nie znalazlem.
Do tego samochód podobno był zaparkowany na miejscu dla niepełnosprawnych, prawdopodobnie ze względu na żonę, która uczy się jeździć...
nie znam normalnego typa co by wyjechał za granice, same kryminały emigrują i dobrze, mniej mend, ćpunów, złodziei, cwaniaków, nożowników, rudych, tylko tacy emigrują, każda menda ma siedzieć w pierdlu albo wyjechać zanim tu go zamkną, dobranoc.
podpis użytkownika
Przybyłem, napisałem komentarz, zobaczyłem o czym jest tematnie znam normalnego typa co by wyjechał za granice, same kryminały emigrują i dobrze, mniej mend, ćpunów, złodziei, cwaniaków, nożowników, rudych, tylko tacy emigrują, każda menda ma siedzieć w pierdlu albo wyjechać zanim tu go zamkną, dobranoc.
podpis użytkownika
Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych eksperymentów zrezygnował
P🤬lisz farmazony (albo napisałeś to dla gównoburzy) i prawdopodobnie zazdrościsz, że ktoś zarabia fajne pieniądze, a Ty sam chciałbyś wyjechać ale do niczego się nie nadajesz i nawet za granicą Cię nie chcą.
Mój starszy pracuje za granicą i ma w swojej branży taką wiedzę, że zmienia pracodawcę co pół roku, bo co chwilę jakaś inna firma próbuje go przekupić lepszymi warunkami pracy. Nazwiesz Go patologią, bo w Polsce nie byli w stanie zapłacić za Jego usługi przez co woli pracować za granicą? Próbował pracować tutaj, rzucił pracę za granicą i zatrudnił się w mniej płatnej w moim miasteczku. Po dwóch miesiącach koleś zaczął się spóźniać z wypłatami, a po pięciu poinformował mojego ojca, że jednak go na niego nie stać i albo go zwolni, albo zatrudni za mniejszą stawkę. Wybór był prosty.
Dzięki pracy ojca trochę Europy zwiedziłem i poznałem sporo osób pracujących za granicą. Dużo ludzi wybrało zachód z takich samych powodów, co mój ojciec, ale faktycznie sporo jest też patologii, która wyjechała od razu po gimnazjum, była w ojczyźnie ścigania przez komornika za długi, nie chciała płacić alimentów i wiele innych, pop🤬lonych powodów. Jednak patologia nie pochodziła tylko z polski, a z całego świata. Nawet ze wspaniałej Anglii zdarzały się kwiaty, które co wieczór nap🤬lone robiły burdy na osiedlu podobne do bohatera filmiku z tematu.
@123Johny
Rodzinka cie w polsce zostawiła, co?!![]()
podpis użytkownika
No risk, no fun...nie znam normalnego typa co by wyjechał za granice, same kryminały emigrują i dobrze, mniej mend, ćpunów, złodziei, cwaniaków, nożowników, rudych, tylko tacy emigrują, każda menda ma siedzieć w pierdlu albo wyjechać zanim tu go zamkną, dobranoc.
Odezwała się k🤬a któremu tatuś załatwił robotę bo był z sołtysem wisoki. P🤬lony hipokryta, dobranoc