mazin napisał/a:
http://ilovelux.com/site/bio
Pochodzenie irlandzko-filipińskie. Całkiem fajna.
Przeczytajcie biografię. Osierocona przez matkę w wieku 6 lat, gra od 13 roku, tańczy od 7-go. Dwa tytuły inżyniera (biznes i zarządzanie, a jakże, zajmuje się także stuntem motocyklowym.
W sumie, ciekawa dziewczyna. No i te cycki![]()
Zakochałem się!
Tytułu inżyniera z biznesu i zarządzania ? Nieźle k🤬a, ale w życiu nie słyszałem o takich tytułach.
Nie ma czegoś takiego jak inżynier z biznesu. Co to się k🤬a porobiło na tym świecie, ja p🤬lę.
@up No, takie mamy czasy, że na każdej uczelni kierunek Zarządzanie i Marketing wiedzie prym! Młodzież zakłada, że każdy z nich zostanie kierownikiem i będzie "zarządzać" motłochem po innych, w ich wyobrażeniu gorszych studiach. Zarządzają co prawda głównie frytkami i happy mealami, ale zawsze! BTW, na AGH jest nawet socjologia, nie wiem tylko czy dają po tym kierunku tytuł inżyniera, no chyba że inżynierii społecznej
Po takich studiach praca tylko jako redaktor onetu albo interii.
Co do ciekawych kierunków, to Ed China, znany mechanik z "Fanów czterech kółek" ma tytuł inżyniera produktu. Jako pracę dyplomową skonstruował samobieżną kanapę na kółkach. Naprawdę!

Co do ciekawych kierunków, to Ed China, znany mechanik z "Fanów czterech kółek" ma tytuł inżyniera produktu. Jako pracę dyplomową skonstruował samobieżną kanapę na kółkach. Naprawdę!
jakby była inteligentna to by od razu powiedziała że chce się r🤬ać a nie się j🤬a bawi w jakieś podchody.
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
squallaz napisał/a:
Ona jest mudżinkom ale ma jaśniejszą karnację (wypełniona jest jaśniejszym gównem) Prawdopodobnie gdzieś uczciwie pracuje u jakiegoś białego i powoli uszlachetnia się stąd taka barwa.
Mudżynem? k🤬a gimbusie naucz się nazywać rzeczy po imieniu...
Jeśli na serio uważasz, że ona jest murzynką to ja p🤬le...

Jak można stwierdzić, że ona jest Murzynką? Przecież nawet z rysów twarzy można wywnioskować, że ma korzenie Europejskie.
Cytat:
Oczywiście biała z czarnym...
Bo murzynki są zbyt brzydkie aby je nagrywać.
Ona jest mudżinkom ale ma jaśniejszą karnację (wypełniona jest jaśniejszym gównem) Prawdopodobnie gdzieś uczciwie pracuje u jakiegoś białego i powoli uszlachetnia się stąd taka barwa.
Tak się składa, że to azjatka zmieszana z afroamerykaninem czy na odwrót
Oczywiście biała z czarnym...
Bo murzynki są zbyt brzydkie aby je nagrywać.
Tak się składa, że to azjatka zmieszana z afroamerykaninem czy na odwrót