👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak to Chiny to moglo zostac jeszcze z czasow covida jak ludzi zamykali na kwarantannie
modified1 napisał/a:
Pewnie to po prostu głupota albo panika bo lepiej jest przebiec w 5 sekund przez płonące mieszkanie do drzwi i wyjść niż kraty wyginać xD. Ale ludzie lubią panikować i nie wiedzą nawet co robią w takich momentach ;d
Bieganie po płonącym pomieszczeniu to nie przeskakiwanie przez ognisko - wysoka temperatura rozłoży cię w moment.
Polecam poniższy materiał - po niecałych pięciu minutach od zapłonu masz w pomieszczeniu 800 stopni Celsjusza - to więcej niż temperatura topnienia aluminium i prawie tyle, co temperatura topnienia brązu. Poza tym był kiedyś na sadolu materiał z facetem, który próbował przejechać na motocyklu tunel z płonących bel słomy. Tunel miał 45 metrów, więc jego przejechanie też powinno zająć tylko kilka sekund. Finał? Facet spłonął żywcem.
TheDouchestOfBags napisał/a:
Bieganie po płonącym pomieszczeniu to nie przeskakiwanie przez ognisko - wysoka temperatura rozłoży cię w moment.
Polecam poniższy materiał - po niecałych pięciu minutach od zapłonu masz w pomieszczeniu 800 stopni Celsjusza - to więcej niż temperatura topnienia aluminium i prawie tyle, co temperatura topnienia brązu. Poza tym był kiedyś na sadolu materiał z facetem, który próbował przejechać na motocyklu tunel z płonących bel słomy. Tunel miał 45 metrów, więc jego przejechanie też powinno zająć tylko kilka sekund. Finał? .
Co sytuacja to sytuacja co nie zmienia faktu że pewnie na początku tak przej🤬e nie było żeby dotrzeć do tych drzwi. Uciekanie na zakratowany balkon to chyba tylko z chęci pokazania ludziom jak wygląda opiekanie na ruszcie ;d
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie