Patologia
1:52
-No ale co jest dla pana ważniejsze, ludzie czy przepisy?
-Moja(posada)..yyy.. przepisy.
p................3
2013-11-25, 15:52
Choc twarzy nie widac to sam bym się z panią Eweliną umówił w jej mieszkaniu

I grubas nie stanałby mi na drodze
podpis użytkownika
Polityka, ja tego nie dotykam, od niej śmierdzą ręce.
"Co jest dla pana ważniejsze: przepisy czy ludzie?
-yyy przepisy "-to jest kurde patologia.
O k🤬a, ta jego koszulka wygląda jakby ją ciapatemu z mordy wyciągneli...
00:36 dat ass
p................9
2013-11-25, 18:09
J🤬by tą panią Eweline
d................e
2013-11-25, 19:10
Powinno się posypać kilka dyscyplinarek w tych wszystkich j🤬ych nadzorach budowlanych itd. i może by się wreszcie p🤬lone lenie wzięły do roboty.
M................t
2013-11-25, 19:31
TA mgiełka mnie nie zmyli, pani Ewelina jest very fuckable.
Widzę, że tvn łże nawet w takich sprawach, jak nazwa miejscowości. To już Gdańsk nie jest..
i................g
2013-11-25, 20:00
Co to k🤬a jest k🤬a olimpijski spokój?
0:36 '' za to chętnie pokażą'' dupsko pani Eweliny

ładnie się zgrało video z audio
L................i
2013-11-26, 11:30
Mieszkania nie kupuje się w ciemno. Idioci sami są sobie winni. Co za debil kupuje obietnicę, że kiedyś będzie mieszkał w miejscu gdzie teraz jest trawnik? Takie mieszkanie jest tańsze? A takiego... Wyje^*ny w dupę na ciężko zapracowane pieniądze właściciel nie może się nawet ubiegać o zwrot pieniędzy, bo nie ma podstaw prawnych.
o................k
2013-11-26, 12:07
garota napisał/a:
Musiałby być k🤬a nieśmiertelny sk🤬iel żeby mnie i moich gości nie wpuścić do mojego mieszkania. Serio, te baby chyba mężów nie mają...
się c🤬y za mężów bierze w rurkach i pedalskich obcisłych koszulkach to nie ma kto porządku zrobić proste ! ..... pod tęcze i się modlić !!!!!
s................z
2013-11-26, 12:16
Przepisy są ważne, ale i na takich zjebów też są odpowiednie przepisy. Tylko trzeba pójść do fachowca-specjalisty (tj. prawnika) a nie do jakiegoś frajera z telewizji, bo ten to sam c🤬ja wie.
Stawiającego się kolesia w ostateczności dałoby się w ogóle wyj🤬 z tego bloku, chyba nawet z przymusową sprzedażą mieszkania. W końcu pozostali mieszkańcy to też właściciele klatki schodowej.