Już wiem co chcę dostać na imieniny
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2011-12-28, 10:37
ktoś im kiedyś powiedział co to jest paralizator cz gumowe kule.
czemu oni go poprostu najzwyczajniej w swiecie nie zaszczelili?
konto usunięte
2011-12-28, 16:14
Tutaj pasuje pewny obrazek z dopiskiem:'i can't help you,I'm a British policeman".
edge
2011-12-28, 16:14
snif napisał/a:
Policja w Wielkiej Brytanii nie nosi broni palnej - jedynie w nagłych wypadkach.
Czyli jak jakiś pojeb zastrzeli jednego z policjantów to wracają na posterunek po giwery? xD W sumie to logiczne, jak tok rozumowania kobiety.
@up
Bo społeczeństwo Brytyjskie bardzo szanuje Policję i nikomu by do głowy nie przyszło żeby zaatakować policjanta. Przynajmniej tak było dopóki do Anglii nie nazjeżdżało się to gówno, którego z nazwy nie wymienię bo mi ktoś powie, że nietolerancyjny jestem.
Nie ma to jak nagrywanie prawie 6 minutowego materialu z pominienciem najciekwszego momentu..
konto usunięte
2011-12-28, 16:22
a paralizatora to nie mają? ;/ jedna zabawka i posilki mogly by siedziec gdzie siedzialy
paralizatorem go i po sprawie - wystarczyło by wtedy dwóch policjantów ...
3:19 Skojarzyło mi się ze sceną walki NEO z agentami. Niech ktoś wrzuci filmik bo nie chce mi się szukać...
Żenujące... takiego gościa powinien jeden policjant max 2 rozłożyć a nie cała armia... oni mają jakieś szkolenia co do walki? Albo gaz, paralizator, broń jak już wcześniej było wspomniane?
This is England. Kto widzial ten wie.
oczywiście najważniejszy moment przegapiony bo rączka ścierpła od ciężkiego telefonu...
U nas po 10 strzałach ostrzegawczych napastnik poddał by się z nudów