Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Koleś z Zespołem Touretta gra w LoL'a
w................r • 2013-04-29, 21:56
Dobrze nam już znany kolega z zespołem Touretta próbuje swoich sił w LoL'u i trzeba przyznać, że idzie mu całkiem nieźle, jego kanał to czekoladowe hantle widziałem, ze ma tez fanpage'a na fejsie
Zgłoś
d................e 2013-05-01, 10:42
Teraz tylko czekać aż MC Grzesio zacznie trolować ludzi na CSie z C🤬J i FU K🤬A
Zgłoś
StalowyStawSkokowy 2013-05-01, 10:50
Tak jest...C🤬J!
Zgłoś
Tassadar 2013-05-01, 11:12
Babą gra, gej z chińskich bajek. A co do filmu to nie jest zabawny... I tak tam granie nie walczącym wręcz jest słabe.

podpis użytkownika

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
C................z 2013-05-01, 11:52 6
Dziekuje dobranoc
Zgłoś
dolarinho 2013-05-01, 11:56
Weterynarze odradzają stosunki z kozami dlatego brudasy ich zhakowały...
Zgłoś
korinogaro 2013-05-01, 12:47 1
Mam nadzieję, że gość nie uważa się za pro wymiatacza ;p
Zgłoś
K................z 2013-05-01, 13:17
Niedługo filmik jak gość z zespołem Touretta siedzi na kiblu.
Zgłoś
D................a 2013-05-01, 14:31
Zj🤬y film ze zj🤬ej gry.
Zgłoś
Gl0BaL 2013-05-01, 15:48 5
Ta akcja gdzie garen wracał do bazy mnie rozj🤬a, oni go po krzakach szukać chcieli xD.

CiasnyJanusz napisał/a:

Obrazek Dziekuje dobranoc

Zgłoś
Maxved 2013-05-01, 21:37
zaraz. co??
rozumiem że jak sie ma supporta to można wziąć tego dorana, ale jak idziesz z randomem na bota, w dodatku jestes maksymalnie squishy ad carry i pomimo heala do butow nie bierzesz potionow to chyba cos tu jest nie tak...
Zgłoś
c................s 2013-05-01, 22:17
Czemu się śmijecie z tego k🤬a biednego gościa c🤬j?
Zgłoś
Gl0BaL 2013-05-01, 23:31
Szczerze mówiąc to się brecham z typa co nie zmienia faktu że mu współczuje. Taka osoba jest raczej skreślona ze społeczeństwa
Zgłoś
Mysz_Kamiki 2013-05-02, 9:19
Gl0BaL napisał/a:

Szczerze mówiąc to się brecham z typa co nie zmienia faktu że mu współczuje. Taka osoba jest raczej skreślona ze społeczeństwa

co Ty p🤬lisz? Jakie skreślenie ze społeczeństwa? Chciałbym podkreślić, że mając zespół Touretta to nie tylko chodzenie i mimowolne przeklinanie... To tylko legenda która wyrosła jak grzybki po deszczu ( jak zauważyłem ) po głupim aczkolwiek śmiesznym programie u Ewci ( ) Drzyzgi. Cwane chłopaczki - nagrywają piosenki z przeklinaniem, sesyjki jak grają w najlepszą grę pod słońcem itd... Hajs się zgadza? Zgadza. Przeklinanie jest w modzie

P.S.
Nie, nie u mnie na wsi

podpis użytkownika

Nie mam czasu
Zgłoś
M................s 2013-05-07, 12:33
Niesprawiedliwa gra, 5 z zespołem na 5...
Zgłoś