Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 40 minut temu
Koleś z Zespołem Touretta : Kocham Gotować
konto usunięte • 2013-05-09, 13:23
Nasz kolega z Zespołem Touretta znowu szaleje, tym razem nagrał parodię znanego kanału Kocham Gotować
Jego kanał na yt to czekoladowe hantle, ma też strone na fejsie
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CookieMonssster 2013-05-09, 22:39 2
Tylko ja mam wrażenie, że gość po prostu robi wszystkich w jajo i udaje chorego?
Zgłoś
czerwonacegla 2013-05-09, 22:42
ciekawie musi być na maturze ustnej
Zgłoś
bachi1997 2013-05-09, 22:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-09, 22:45 2
CookieMonssster napisał/a:

Tylko ja mam wrażenie, że gość po prostu robi wszystkich w jajo i udaje chorego?

nie tylko nie wiem, może jestem przeczulony, ale wydaje mi się, że osoby z tourettem wybuchają jednocześnie starając się powstrzymać, a on po prostu od czasu do czasu rzuci mięsem. poza tym brakuje ruchów mimowolnych. imo to nie tourett.
Zgłoś
petru23 2013-05-09, 22:46
ciekawe że zna tylko dwa przekleństwa...
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-09, 22:46 1
Jak słyszę jak on przeklina to widzę Johnego Bravo
ten akcent
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-09, 22:56
Wpisałbym już wiele komentów, ale wciąż nie mam takiej opcji klikając w dodaj komet. aczkolwiek za kazdym razem zaznaczam opcje LOGUJ AUTOMATYCZNIE (w czasie dodania koment.) mimo iż powinno mnie logować- automatycznie....
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-09, 23:01
lepsza jest przeróbka dakanna
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-09, 23:12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Mysz_Kamiki 2013-05-09, 23:22
Słabe, bardzo słabe - tani humor jest bardzo słaby... Jestem zażenowany tym gościem i jego "chorobą"...
Zgłoś
Bezem 2013-05-09, 23:24 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-09, 23:30
@up Być może jesteś zażenowany, bo jesteś kobietą?
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-10, 0:39
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-10, 1:52 1
Zgłoś
MarekkkM 2013-05-10, 8:24
Mysz_Kamiki napisał/a:

Słabe, bardzo słabe - tani humor jest bardzo słaby... Jestem zażenowany tym gościem i jego "chorobą"...

prawdziwa Kobieta sadola
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem