Ziomek z kanału Czekoladowe Hantle znowu nagrał filmik enjoy everybody ;p
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:53
Szlachcic_Cygański napisał/a:
A Zambijczyk przeklinałby po zambijsku... Dlaczego? Zespół tourett'a polega na tym, że im lepiej wiesz, że jakieś słowo jest niewłaściwe, wulgarne i im bardziej próbujesz je ominąć, prawdopodobnie je wymówisz. Dosyć prosto to opisałem.Psychika jest czymś niewyobrażalnie skomplikowanym, porównywalnym do wszechświata.
niesamowite. dzięki za wytłumaczenie
Szlachcic_Cygański napisał/a:
A Zambijczyk przeklinałby po zambijsku... Dlaczego? Zespół tourett'a polega na tym, że im lepiej wiesz, że jakieś słowo jest niewłaściwe, wulgarne i im bardziej próbujesz je ominąć, prawdopodobnie je wymówisz. Dosyć prosto to opisałem.Psychika jest czymś niewyobrażalnie skomplikowanym, porównywalnym do wszechświata.
Zgadzam się, ale wytłumacz mi jedno.. jak coś śpiewasz to myślisz o przeklinaniu ? albo raczej o nie przeklinaniu ? To jest nawyk i już tego nie ominie tak jest i koniec
Teraz pytanie brzmi, czy on oby na pewno ma touretta, czy po prostu dla subskrypcji udaje chorego. . .
Myślał ktoś kiedyś co robi człowiek z zespołem Tourett'a póki nie pozna żadnych brzydkich słów?
@truskawkowabuba nie jest do końca tak jak Szlachcic_Cygański pisze. Osoby z Tourett'em muszą tak jakby wyładowywać te chore impulsy. Jak wszyscy wiemy jak sobie przyjebiemy młotkiem w palaca to soczysta wykrzyczana na całe gardło ku*wa jakoś pozwala odreagować i mentalnie ten ból zmniejszyć.
Ktoś pytał co jak nie znają przekleństw. Krzyczą.
Ktoś pytał co jak nie znają przekleństw. Krzyczą.
Nie wiem czemu, nie mogę wstawić jako filmik bo wyskakuje mi że niby jest już taki post htr83, tylko że w wykonaniu tego samego typka jednak inna piosenka, moim zdaniem lepsze
http://www.youtube.com/watch?v=2WKCtm14VVs
http://www.youtube.com/watch?v=2WKCtm14VVs
On mógłby robic efekty dzwiękowe do filmów KUNG FU! FU FU FU HUAAAJ
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie