najpierw zakładają sidła a później uwalniają zwierzynę ot bohaterzy !
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
regal napisał/a:
Najlepsze jest to że wcześniej sami zostawili te wnyki w celu upolowania sarny albo dzika.
nie jestem ekspertem, ale to nie są wnyki tylko potrzask

Powinno być "kolesie katują rysia", wszystko fajnie ale sprawniej by im poszło gdyby ta jedna c🤬a nie kamerowała i pomogła koledze, a nie co poluzuje to znowu mu zakleszcza się na łapie...

fajny film, tak bobcat to rys
widzialem go w polecanych jak ogladalem jak maciek dostal pietnastaka
Krata piwa dla tych ludzi.

Kiedyś latałem PPG wzdłuż Wisłoka i koło Bzianki (taka podkarpacka wioska) zauważyłem z powietrza złapanego młodego jelonka. Nie opisze sposobu w jaki tam się to robi z wiadomych względów. Zamarkowałem miejsce na gpsie, a po wylądowaniu pojechałem tam i oswobodziłem zwierza.
CHWD kłusującym wieśniakom.
CHWD kłusującym wieśniakom.
ale jak go uwolnili i się odsunęli to mu się trochę głupio zrobiło, że tak się wcześniej stawiał ^^
Dawno nie było tutaj materiału który sprawiłby, że mogę wierzyć w istnienie dobrych ludzi.
Gratuluje panowie a tą zasiekę (czy jak to się nazywa) z dziką rozkoszą zatrzasnąłbym na jajach właściciela.

no dobra uratowali rysia ale za chwile zaj🤬i sarne albo dzika... bohaterowie

@up Skąd wiesz, że to myśliwi!? Może to Ranger Smith i jego kolega z parku Yellowstone!?

lepiej by chyba zrobili jakby sprowadzili weterynarza z usypiaczami ,niż jak ten ryś cały czas sobie tą łapę podrażniał
@up
trwałoby to zbyt długo, z resztą widać że chłopaki zachowali zimną krew ratując tego zagrożonego wyginięciem sierściucha. nie pozostaje nic innego, jak wstać i zacząć klaskać. mam nadzieję że takich ludzi jest więcej, mam też nadzieję że takich rysiów też jest coraz to więcej...
trwałoby to zbyt długo, z resztą widać że chłopaki zachowali zimną krew ratując tego zagrożonego wyginięciem sierściucha. nie pozostaje nic innego, jak wstać i zacząć klaskać. mam nadzieję że takich ludzi jest więcej, mam też nadzieję że takich rysiów też jest coraz to więcej...