Kolega potrzebował na szybko zaświadczenie ze szpitala...pomogłem
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:44
fantomasik napisał/a:
Lepiej Ty usuń swoje konto na sadolu. Wyświadczysz ogromną przysługę wszystkim użytkownikom.
myślę, że on chciał przez to powiedzieć, że mogą sobie narobić kłopotów przez takie wrzucanie i opisywanie swojego kombinatorstwa. W najlepszym wypadku koleś dostanie żółtą kartkę a w najgorszym zwolnienie dyscyplinarne.
MrKakao222 napisał/a:
Rems daj linka do tego filmiku
wpisz na YT "good filming bad filming"
Bardzo mi przykro albo jestescie debilami bez wyobrazni. Mogles mu zalatwic tym sposobem zwolnienie lekarskie na cale zycie gdyby butelka sie stlukla a kawalki szkla polecialy do oczu/przeciely szyje/cokolwiek. Bylem swiatkiem jak kumpel dostal butelka w leb i zanim poszlismy na pogotowie musialem mu ucho poloplastrem przykleic bo wisialo na 1/3 swojej dlugosci ;]
morderuk napisał/a:
Bardzo mi przykro albo jestescie debilami bez wyobrazni. Mogles mu zalatwic tym sposobem zwolnienie lekarskie na cale zycie gdyby butelka sie stlukla a kawalki szkla polecialy do oczu/przeciely szyje/cokolwiek. Bylem swiatkiem jak kumpel dostal butelka w leb i zanim poszlismy na pogotowie musialem mu ucho poloplastrem przykleic bo wisialo na 1/3 swojej dlugosci ;]
chłopaki mają wyobraźnię jedyna i w swoim rodzaju!! -ciśnienie kiepskie !! chyba panu trzeba ''Pomocy koleżeńskiej" żeby zglosic sie do specjalisty!
Napiszę to, o czym już wcześniej wspomniano. Masz bardzo przyjemną barwę głosu.
klapaucius napisał/a:
A tam czepiacie się o jakis pierniczone ustawienie kamery.,, Film mnie po prostu rozpier**il na łopatki xD Haha poje**ni jestescie. Swoja droga dostal ten kolega to zaswiadczenie?
![]()
Nie przypuszczałem że ktoś sobie ustawi nick który jest kodem do simsów 1 na pieniądze
Rems napisał/a:
kierwa najwyraźniej cały świat to wie tylko nie wy.
prosilbym o zewnetrzny do tego filmiku
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie