nieźle się rozj🤬 w ameryce to chyba dobrobyt że mają takie zabawki u nas to kosztuje pare tysięcy hi hi nikogo nie stać w polsce na to
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:55
🔥
Niezdarne kobiety.
- teraz popularne
Ja po "kolizi" swojej maszyny latającej zdecydowałem się przenieść na coś bardziej przyziemnego, a dokładniej mówiąc off-road. Moją ulubioną zabawką jest teraz Pajero na bazie CC-01 i już więcej nie stracę w tak głupi sposób paru tysięcy złotych Polskich monet.
Poza tym sprawia mi ta zabawa więcej frajdy, bo nawet moja dziewczyna może się pobawić. A daj kobiecie pilotować i objaśnij zasady działania aparatury w modelu latającym [*]
Poza tym sprawia mi ta zabawa więcej frajdy, bo nawet moja dziewczyna może się pobawić. A daj kobiecie pilotować i objaśnij zasady działania aparatury w modelu latającym [*]
moim zdaniem to był zamach - taki mały helikopter nie miał prawa zniszczyć skrzydła samolotu, więc prawdopodobnie na pokładzie była bomba próżniowa. Warto zauważyć że w 2:20 podstawiona barierka zasłania samolot w chwili zderzenia z ziemią - wdł mnie nastąpiła tam kolejna eksplozja. Potwierdzają to moi eksperci z USA. A.M.
Jak się czyta opis do filmiku to ręce opadają. Nie wiem co autor chciał w tych kilku słowach przekazać. Ale jak wypracowanie na teście z polskiego tak napiszesz to ja czarno to widzę. A zabawki fajne, niestety fakt drogie jak cholera, trzeba naprawdę mieć pasję, żeby tyle kasy wywalić na samolocik
Warte te modele są bardzo dużo, lecz wielu ludzi buduje je własnoręcznie. Wartość materialna wyposażenia i materiałów to około 5k zł. Jednak setki jak nie tysiące roboczogodzin też robią swoje.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie