nie masz tu konta od wczoraj...
powinieneś załapać....
p.s. umówisz się ze mną?
Załapałem

podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

Nic nowego, na moim dupowozie takie coś od dawna jeździ:
Obrazek
o k🤬a ale kasztan

o k🤬a ale kasztan![]()
zgadzam się w 100% Stickerbomb z Japonii na niemieckim aucie, które ma za małe koła, zawieszenie wysokie jak terenówka i jeszcze wieśniackie bra na masce

Tuning made in Poland![]()
Powiedział człowiek który z autem miał do czynienia tylko w NFSie a tuning poznał oglądając pimp my ride na MTV

@izeltaz patrząc na Twój wiek to raczej Ty całymi dniami naparzasz w NFSa. Zdziwiłbyś się, jakie rzeczy ludzie składają i ile dzieje się nocami na ulicach. Zapraszam, staniemy na kresce i wtedy będziesz mógł się wypowiedzieć. C🤬ja wiesz, więc się nie udzielaj.
uuu...powiało grozą

podpis użytkownika
Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.@izeltaz patrząc na Twój wiek to raczej Ty całymi dniami naparzasz w NFSa. Zdziwiłbyś się, jakie rzeczy ludzie składają i ile dzieje się nocami na ulicach. Zapraszam, staniemy na kresce i wtedy będziesz mógł się wypowiedzieć. C🤬ja wiesz, więc się nie udzielaj.
Jeżeli wciśnięcie gazu w podłogę to szczyt twoich umiejętności to bardzo mi z tego powodu przykro.

Aha, nie mam neonów

podpis użytkownika
"Jestem osobą nietolerancyjną i prosiłbym to uszanować""Wk🤬iają mnie wielkie PODPISY"

antena cb która łączy się z mózgiem nie odpadła?
kolejny zazdrosny dupek, który płaci mandaty, bo tatuś nie chce w swoim samochodzie radia zamontować
PS. może go chociaż na breFki namówisz

Albo z tym cb to kompleks małego k🤬ska.
Sam już nie wiem, czy połączenie z mózgiem czy kompleks małego k🤬sa
Przepraszam, że uraziłem twoją dume
podpis użytkownika
"Jestem osobą nietolerancyjną i prosiłbym to uszanować""Wk🤬iają mnie wielkie PODPISY"