Brawurowa akcja polskich antyterrorystów
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:01
Mam okazje nosić kamizelkę z pełnym oporządzeniem i replikę karabinu szturmowego do tego inne duperele i powiem tak ciężko jest się poruszać a co dopiero wejść przez okno.
BrunerOvned: no chyba sobie żartujesz, jeśli policjant z brygady antyterrorystycznej nie da rady przeskoczyć przez płot to ja mam tylko jedno do powiedzenia, nie powinien tam pracować. i nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie przeskoczenie przez płot z 20kg nie stanowi żadnego problemu specjalnie sprawdziłem przed chwilą. Jeśli ja z marszu mogę to zrobić to znaczy że do naszej policji zatrudniani są ludzi najzwyczajniej w świecie nie nadający się do pracy tam.
@Azazel
Sanok sam w sobie nie ma AT. Wszyscy którzy byli na akcji stacjonują w Rzeszowie i Warszawie. No, chyba że wysłano na akcję najsłabsze jednostki. Tylko ich liczba była dość duża - z tego co słyszałem było ich około 60. Toć do Bin Ladena mniej z wizytą przyjechało
. Zastanawiam się tylko, po co aż tylu było na miejscu - do zabezpieczenia wszystkiego wystarczyłaby połowa (oczywiście dobrze wyszkolonych AT z prawdziwego zdarzenia - to i tak byłby nadmiar).
Najlepszym jednak elementem wczorajszej farsy była próba podejmowania negocjacji przez kilka godzin z trupem
.
Sanok sam w sobie nie ma AT. Wszyscy którzy byli na akcji stacjonują w Rzeszowie i Warszawie. No, chyba że wysłano na akcję najsłabsze jednostki. Tylko ich liczba była dość duża - z tego co słyszałem było ich około 60. Toć do Bin Ladena mniej z wizytą przyjechało
Najlepszym jednak elementem wczorajszej farsy była próba podejmowania negocjacji przez kilka godzin z trupem
Żeby podsumować cały temat i okrzyki oburzenia ludzi, który mieli z tym do czynienia jak kupowali kapiszony na bazarze:
tvn24.pl/mial-30-kg-wyposazenia-i-zaczepil-o-siatke-nic-smiesznego,300343,s.html
tvn24.pl/mial-30-kg-wyposazenia-i-zaczepil-o-siatke-nic-smiesznego,300343,s.html
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie