👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up Irlandia Polnocna, pewnie jakis daleki krewny tego goscia

Heder odpięty, nie wiem czym sie podniecać . U nas by zajmował całą tą drogę jeszcze żywopłoty popodcinał ludziom :p
I ludzi jak w GTA
a na poważnie, ten kombajn to mały pipek jest, 270 koni, heder 6,6 metra.... Bizon Gigant miał 220 i 5,8. Dupy nie urywa, chłopki na polskich wsiach lepszymi śmigają

Tu narzekają na podnietę gościa na kombajn zbożowy, a sami parę postów wyżej orgazmu dostają na widok kombajnu do drewna. Dobrze, że wam ciężarówek z kopalni odkrywkowej czy pracy tamtejszej koparki nie wrzucono bo jaja by wam wyschły od trzepania.

mam rodzine na wsi, i oni są nauczeni od małego by bawić i jarać sie takim czymś, jak ja w dzieciństwie jarałem sie ze ma z matchboxów hummera, albo lambo diablo, to oni z desek budowali ursusy i bizony. Taki stan umysłu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie