Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Komfort życia w Warszawie za rządów HGW
konto usunięte • 2013-10-08, 17:24
Historia prawdziwa. Dziś rano:

Idę sobie do pracy, a konkretnie czekam na przystanku na autobus. Jak zwykle spóźniony podjeżdża autobus, z którego wysiada kilka osób. Ostatnim z nich jest pewien pan w średnio-starszym wieku z dumnie przyczepionym na kurtkę znaczkiem:

"Popieram Hankę. Nie idę na referendum"

No spoko, nie czepiam się, niech sobie nosi co chce. W końcu wolny kraj. Wsiadam do autobusu, patrzę przez szybę, a wspomniany pan od razu z autobusu zmierza ku śmietnikowi przy przystanku i zaczyna w nim grzebać. Przebiera całą ręką, widać że nie robi tego pierwszy raz, można powiedzieć - profesjonalista w swoim fachu Tak sobie pomyślałem... Musi mu się zajebiście dobrze żyć w tym mieście i kraju, skoro grzebie w śmietnikach i popiera obecną władzę.

Aż żałuję, że nie zrobiłem żadnego zdjęcia, ale może to i lepiej... Żal było na to patrzeć.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
stud3nt 2013-10-08, 22:05
Pater patriae napisał/a:

pozdrawiam wszystkich idiotów co to wierzą jeszcze w demokrację (najgłupszy system w historii).

Powiedz to Szwajcarom.

Pozdrawiam Ciebie i podobne Tobie osoby - które patrzą na problem z jednej strony, chociaż składa się na niego bardzo wiele ważnych czynników.
Zgłoś
wodzioKRK 2013-10-08, 22:09
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-08, 22:26 1
Ach ci światowcy ze stolicy i ich problemy który złodziej ma nimi rządzić...
Zgłoś
sonko 2013-10-08, 23:17
a więc tak, robicie sobie tam w warszawie referendum i 1-hanka zostaje albo 2-hanke ktoś zastępuje i nurtuje mnie ta druga opcja bo w tym momencie oczywistą rzeczą będą nowe wybory, tylko czy nie dało by sie po prostu zrobić nowych wyborów ? jak sie okaże że ona nie była jednak taka zła to wygra, jak nie to ktoś inny a troche kasy zawsze sie zaoszczędzi (przez brak referendum) bo kto za takie zabawy zapłaci jak nie wszyscy z całej Polski a nie tylko Warszawy ? (poprawcie mnie jeśli sie myle)
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-08, 23:35 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
siemien 2013-10-09, 10:33
"To nie ludzie powinni bać się władzy, to władza powinna bać się ludzi." tak tylko przypomnę.
Zgłoś
Ciapaty88 2013-10-09, 13:17
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem