📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:23
🔥
Peszek
- teraz popularne

Cthulhu to w takim razie tam wstawiaj takie komiksy skoro tu nie można wyrazić zdania, bo ,broń boże, jeszcze ktoś tu zacznie dyskutować
ah,przepraszam, niech zostaną wstawiane, jako że to nie ty jesteś autorem postu.

ah,przepraszam, niech zostaną wstawiane, jako że to nie ty jesteś autorem postu.

arbeitmachtfrei, mało Ci tematów? Znalezione w 2s.
sadol.pl/aborcja-vt19178.htm
sadol.pl/zywe-dziecko-vt21219.htm
sadol.pl/dzieci-po-aborcji-vt34260.htm
sadol.pl/aborcja-relacja-na-martwo-vt27960.htm
sadol.pl/po-aborcji-vt19724.htm
sadol.pl/aborcja-vt11073.htm
sadol.pl/aborcja-vt19178.htm
sadol.pl/zywe-dziecko-vt21219.htm
sadol.pl/dzieci-po-aborcji-vt34260.htm
sadol.pl/aborcja-relacja-na-martwo-vt27960.htm
sadol.pl/po-aborcji-vt19724.htm
sadol.pl/aborcja-vt11073.htm

Cthulhu napisał/a:
Chyba każdy wie, że "śmietnik i napinki" - dyskusja jest możliwa tylko wtedy, gdy temat jest świeży. Jestem ciekaw jednego. Jakie komentarze są mile widziane?sagitalis, znajdz stary temat o aborcji i rob tam śmietnik i napinki. Nie śmieć w kolejnym... Dotarło?

Cthulhu napisał/a:
p.s. Do Napinaczy. Temat jest żartem i każda napinka zostanie usunięta a autor dostanie nagrode. Macie już kilka tematów do bezsensownej debaty na temat aborcji!
A to może nie jest "napinka"?

ten komiks do mnie przemówił jestem sadystą i chce zostać ginekologiem żeby zabijać niewinne nienarodzone istoty ludzkie XD

Oj, oj ktoś tu ma problemy z czytaniem
arbeitmachtfrei jest dłużej na portalu tzn. ma większe obeznanie + jest sadystą + jest moderatorem = jest nieomylny.
Tak Conscribo, znowu podlizuję się moderatorom!!! Chodź rzucić we mnie "miensem"

Tak Conscribo, znowu podlizuję się moderatorom!!! Chodź rzucić we mnie "miensem"

@Sarahblack Dziękuje za przykład "napinki". Nie ma ludzi nieomylnych. W tym przypadku moderator ,niechcący sprowokował dyskusje na temat ewentualnej cenzury na sadisticu. Dlatego też prowadziłem rozmowę z Cthulhu by się upewnić.
@Rhox Kto ma problemy z czytaniem? Bo chyba nie arbeitmachtfrei.
Komiks świetny i wielkie piwo za trud odnalezienia go i wklejenia tutaj
@Rhox Kto ma problemy z czytaniem? Bo chyba nie arbeitmachtfrei.
Komiks świetny i wielkie piwo za trud odnalezienia go i wklejenia tutaj
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie