Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:02
Komiks
Slevin • 2011-08-23, 16:55
Bardzo ciekawy komiks o takiej małej dziewczynce, która sobie szła ulicą i... przekonajcie się sami ;]

oto link

http://comic.naver.com/webtoon/detail.nhn?titleId=350217&no=20&weekday=tue

w sumie, to nie mogę tego komiksu przenieść do sadistica, bo niestety, tylko na tej stronie można zobaczyć pełny urok tego komiksu.
co prawda, jest napisany po kitajsku, ale prawdę mówiąc, znajomość języka nie jest potrzebna by zrozumieć o co w nim chodzi.

Polecam.
Zgłoś
NiedźwiedzioGłowy 2011-08-23, 23:08 1
Tego się nie spodziewałem, zacne
Zgłoś
idziero 2011-08-23, 23:14 1
Zaczynalem fapowac a tu nagle gosc bez oczu:/
Zgłoś
eryq 2011-08-23, 23:21 2
masakra, a najlepsze ze sie tak wystraszyłem, że nie zauważyłem że komiks ciągnie sie dalej
Zgłoś
Robster 2011-08-23, 23:38 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-23, 23:56 1
zejszczany, spurtany
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-24, 0:05
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Czarny Alibaba 2011-08-24, 0:30 2
o by Cię chu* strzelił -.- miałem się kłaść do spania, to teraz mam ciary na całych plecach :O
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-24, 0:43
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-24, 0:52 1
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-24, 0:56 1
ruszył was ten komiks?? serio? buhaha
mało horrorów oglądacie:P
Zgłoś
RmX 2011-08-24, 1:17
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-24, 1:17
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-24, 1:19
annette555 napisał/a:

ruszył was ten komiks?? serio? buhaha
mało horrorów oglądacie:P

Zgłoś
icac 2011-08-24, 1:36
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-24, 2:10
@tapsik

Czy ktoś wstawił link sadistica na komixxach?

@Slevin

Nienawidzę Cię
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem