Idąc tym tropem widząc cygana powinniśmy łapać za kij, a widząc c🤬ka za smalec

podpis użytkownika
"Tylko drzewa mu szumiały, łany zbóż żegnały go..."
czemu takiego gówna trafiają na główną? kiedy ja dodawałem zajebiste tematy to trafily do sucharow lub innych, nw moze nie w pore je wstawiałem lub coś? ale to ? wyp🤬alac mi z tym z głównej bo usune sadistica ,tak dajcie mi wiadro maści na ból dupy

Ja zawsze gdy jade tramwajem i widze cygana klade odruchowo reke na portfelu i telefonie. Gdy wysiadam to jeszcze upewniam sie czy nadal tam sa.
Kiedy widzimy cygana nie murzyna. Powiedzonko z lat gdy jeszcze dzicy w Polsce byli rzadkością (teraz też zresztą nie walą po oczach w porównaniu do cyganów). I to nie żart tylko realne zdarzenia. Tak mnie uczyła matka, i tak przekaże dzieciom.
Wpis z okazji 8 kwietnia - Międzynarodowego Dnia Romów.
PS. Kiedyś mnie taki jeden 'oj🤬'. Jechałem tramwajem. Oczywiście widząc złodzieja upewniłem się, że pieniądze schowane. W kurtce miałem kieszeń wypchaną jakimiś papierami (opakowaniami) i foliówkami. W momencie wysiadania z tramwaju świadomie dałem się okraść. Chapnął co było w kieszeni i w długą, ja w drugą, bo jeszcze by chciałby to oddać. Biznesu nie zrobił, ale przynajmniej mógł wymościć sobie norę.
Wpis z okazji 8 kwietnia - Międzynarodowego Dnia Romów.
PS. Kiedyś mnie taki jeden 'oj🤬'. Jechałem tramwajem. Oczywiście widząc złodzieja upewniłem się, że pieniądze schowane. W kurtce miałem kieszeń wypchaną jakimiś papierami (opakowaniami) i foliówkami. W momencie wysiadania z tramwaju świadomie dałem się okraść. Chapnął co było w kieszeni i w długą, ja w drugą, bo jeszcze by chciałby to oddać. Biznesu nie zrobił, ale przynajmniej mógł wymościć sobie norę.
podpis użytkownika
Człowiek z wolną wolą może robić wszystko, człowiek wolny więcej.
a kiedy widzimy pedała - za dupę

podpis użytkownika
Z c🤬jem i z prądem żartów nie ma!
A kiedy czytamy komentarze za głowę.
podpis użytkownika
Jak ktoś chce dać piwo, to na żywo.