📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu

youzeck1984 napisał/a:
Moja Babcia zawsze to powtarza, a ma 88 lat więc trochę życia przeżyła: „ze wschodu, nigdy nic dobrego nie przyszło”
Poza nią. Czy ona przyszła skąd innąd
Trzymajcie się Panowie wszyscy tu jesteśmy z Wami nie puszczajcie tego,,, bydła,, .Dziękujemy za dobrą ROBTĘ.Pozdrawiamy .SZACUN.
Zgłaszam się na ochotnika.
Jak zapytają o powód powiem, że nazwisko zobowiązuje.
Jestem Dolas, Franek Dolas.
A tak serio, ja tam bym nie mógł służyć, w końcu bym strzelił.
Jak zapytają o powód powiem, że nazwisko zobowiązuje.
Jestem Dolas, Franek Dolas.
A tak serio, ja tam bym nie mógł służyć, w końcu bym strzelił.
A u nas dalej Ta sama śpiewka, czasem się człowiek zastanawia czy to jest jakiś równoległy świat?
twitter.com/JaninaOchojska/status/1460349959203692547?s=20

twitter.com/JaninaOchojska/status/1460349959203692547?s=20
moim zdaniem robimy ogromny błąd, że wdajemy się w dyskusje.... Powinny być tablice, napisane w kilku językach, że nielegalne przekroczenie granicy grozi śmiercią... i nie nie chodzi mi o to by kogoś zabijać... jestem daleki od tego... ale gdyby kulki zaczęły latać im nad głowami sytuacja była by zupełnie inna ...zupełnie...
A ja bym zrobił szkolenie z Chemii po stronie Polskiej, czyli maski włóż i sprawdzamy szczelność masek przy pomocy Chloropikryny.
niech ich wkoncu wpuszcza na polska strone, zbiora wszystkich do kupy i rozsztrzelac i po problemie...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie