Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:13
Komórka za kółkiem
ZygiZygi • 2016-09-14, 12:47
Konfrontacja ludzi lekceważących zakaz używania komórki podczas jazdy samochodem z jedyną ocalałą ofiarą wypadku.
C🤬j wie czy fejk czy nie fejk ale fajnie zatkało tą pustą asfaltową k🤬e z 0:39.

Zaj🤬e z demotów
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2016-09-14, 18:08 1
Ckliwe czy nie - dobry materiał. Można skakać żeby zabierać prawo jazdy, żeby dożywocie, że najlepiej odstrzelić z miejsca. Ale taki przekaz jak w filmie jest dużo więcej wart niż paragraf w KK. Nie wystarczy mówić że czegoś nie wolno robić, ale trzeba pokazać DLACZEGO nie wolno. Jeżeli ktoś ma wystarczający poziom empatii to zrozumie, a jak nie zrozumie to grey_warden już przedstawił gotowe rozwiązanie.
Zgłoś
Leczosek 2016-09-14, 18:08 4
Verbatim369 napisał/a:

Kto nigdy nie korzystał z komórki za kierownicą, niech pierwszy rzuci kamieniem

W które okno mam tym kamieniem rzucić?
Zgłoś
konto usunięte 2016-09-14, 18:12
Verbatim369 napisał/a:

Kto nigdy nie korzystał z komórki za kierownicą, niech pierwszy rzuci kamieniem

Nigdy nie użyłem komórki prowadząc jakikolwiek pojazd. Taczka z okrąglakami to żaden problem. Kiedy mogę rzucać?

I żeby nie było, że chodzi mi tylko o kierowców. Wiele razy widywałem rowerzystów na drodze publicznej, wgapionych w komórkę trzymaną oburącz. Kierownica sama sobie. A taki rowerzysta w Niemcach jak święta krowa jest.
Zgłoś
kiwiszon 2016-09-14, 18:41
Lubię jak takie śmieszki zostają zrównani z ziemią. Jeszcze przed chwilą szpanik i lansik, a jak zaczęła mówić, to nikt z nich nie mógł własnego gówna pozbierać.

Ale czarna i ta od snapchata fajne.
Zgłoś
dumad 2016-09-14, 19:04 1
jak dla mnie materiał spoko.
Chodzi tu o USA a u nich cywilizacja jest 10 lat dalej niż w Polsce. Mają problem bo najwięcej wypadków zdarza się u nich właśnie z powodu telefonów a u nas na razie mamy akcję "piłeś nie jedź" i za te 10 lat gdy nasze Polskie pokolenie, które zbiera pokemony a telefon to całe ich życie zacznie jeździć autami po ulicach to myślę że będziemy mieć takie same kampanie reklamowe.
Kiedys był system działający na filmach video, na których było nagrane jak osoby korzystający z telefonu zabijają pod swoimi kołami przypadkowe niewinne osoby. Kiedyś nawet było to na sadolu. Niestety nie podziałało i wpadli na pomysł że bardziej zadziała kiedy człowiek spotka się z tym w cztery oczy ale trochę w mniej brutalny sposób, chociaż jak widać emocje są ogromne.
Myslę że jest dobrze skoro próbują aby problem zniknął.
Zgłoś
konto usunięte 2016-09-14, 19:58 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-09-14, 22:11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Full88 2016-09-14, 22:19
przeciez jak sie jezdzi automatem to w ogole nie przeszkadza gadanie przez telefon, a poza tym to jak sie stoi na czerwonym albo na przejezdzie kolejowym to niby jak ma stwazac zagrozenie korzystanie z komorki? juz nie mowiac o tym ze jak sie gdzies dalej jedzie to niezbedna jest nawigacja z telefonu albo yanosik
Zgłoś
nano50 2016-09-15, 0:13 1
Zgłoś
konto usunięte 2016-09-15, 9:01
Chciałbym uprawiać sex z tą w białych spodniach, podczas gdy ona by mi opowiadała całą tą historię .. byłoby to bardzo podniecające
Zgłoś
janlew 2016-09-15, 16:22
Zgłoś
konto usunięte 2016-09-16, 0:28
Zgłoś
p4nk1 2016-09-18, 20:09
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem