📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Same konkretne dzwony, świetnie zmontowane. Marzeniem było by mieć większość z tych kraks w zakładce z piwami.

bummm taaa!!! i co z tego, że masz ubezpieczenie jaki tak zginiesz...
Dobrze zrobione, lepsze od dziesięciominutowych filmów na których jest jakieś 15-20 wypadków. Piwko leci!
Zdecydowanie więcej takich kompilacji proszę. Dobrze dobrana muza, a jeszcze to jebnięcie w ludka w 41 sekundzie... Jakby slow-motion w powietrzu. Zasłużony browarek

Patrzcie uważnie, możliwe że jedno z tych aut stoi u kogoś na podjeździe...
A co to za precyzja w montażu? Toć to pinnacle Studio robi z uatomatu. Wrzucasz filmiki, dodajesz muzykę, PS analizuje muzykę i przycina do rytmu. Może dołożyć własną muzykę lub wybrać predefiniowane do odpowiedniego stylu. Takie "teledyski" robię w kilka minut...
Piwa nie daje.. Za montaż.. Raz wywalony org dźwięk to już dyskwalifikacja. Dwa co za geniusz to składał, że nie wiadomo o co chodzi. Kompilacja ma ładnie pokazać wprowadzenie do wypadku wypadek i chwile po.. a nie o tak o.. Tego się nie nawet oglądać nie da.

Jak wygrać potencjalną wojnę z Ruskimi?
1. Wysyłać im gratis chińskie samochody z gównolitu.
2. Odczekać 4 lata.
3. Wysłać 1 batalion piechoty do posprzątania tych co nie korzystali z dobrodziejstw motoryzacji
1. Wysyłać im gratis chińskie samochody z gównolitu.
2. Odczekać 4 lata.
3. Wysłać 1 batalion piechoty do posprzątania tych co nie korzystali z dobrodziejstw motoryzacji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie