📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:55

myklas napisał/a:
hehe nie ma to jak rozrzut.
rozrzut baranie to mazesz miec sliny z pyska jak nie zalozysz blotnikow, a na filmie jest odrzut

Po Pierwsze primo Odrzut nie rozrzut
Po drugie primo Dać babce Desert Eagle to lepiej żeby się odrazu sama młotkiem pieprzneła w łeb
Po trzecie primo Dać arabowi Karabin Na słonia Kaliber .700 Nitro Ekspres to lepiej żeby odrazu się wysadził
(allah akbar)

Po drugie primo Dać babce Desert Eagle to lepiej żeby się odrazu sama młotkiem pieprzneła w łeb
Po trzecie primo Dać arabowi Karabin Na słonia Kaliber .700 Nitro Ekspres to lepiej żeby odrazu się wysadził

A ja chciałbym was wszystkich zobaczyć jak bierzecie i strzelacie z takich pistoletów, rewolwerów czy strzelb. Będziecie wyglądać tak jak ci idioci na tym filmiku. A jak będę mógł zobaczyć, to i wezmę kamerę, może coś na harda się trafi

Dla nie rozróżniających.
Jak Wam stara rzuca na podłogę obiad to ona rozrzuca. Czyli jakby rozrzut
a jak Wam chleb z gęby wypadnie to ona wam odrzuca czyli odrzut
Myśle , że gimnazjum zrozumiało
Jak Wam stara rzuca na podłogę obiad to ona rozrzuca. Czyli jakby rozrzut
a jak Wam chleb z gęby wypadnie to ona wam odrzuca czyli odrzut
Myśle , że gimnazjum zrozumiało
Heh @up ładne porównanie, ale nie masz prawa mnie poprawiać bo już wczoraj zauważyłem błąd, po prostu pomyliło mi się terminy i tyle.
Tylko chciałem grubym gimnazjalistom zobrazować na żarciu , bo chyba tylko tak do nich dociera ;D

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie