👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Marllix napisał/a:
Pewnie to ten pedał co po Warszawie szaleje![]()
No tak, typowy cebulak musi jechać na swoich

KrisCFC napisał/a:
Dźwiękiem maszyn mogą się jarać chyba tylko fani dubstepu...

Oglądanie oglądaniem - ten kto to nagrywał to niezły pionek. Latają tacy z aparacikami i nagrywają cudze samochody zamiast poświęcić ten czas i zarobić na takiego

KwusheR napisał/a:
Oglądanie oglądaniem - ten kto to nagrywał to niezły pionek. Latają tacy z aparacikami i nagrywają cudze samochody zamiast poświęcić ten czas i zarobić na takiego
![]()
No toś się pajacu zdziwił, bo jeden z najsłynniejszych carspotterów na świecie dorobił się na filmikach na YT Audi R8 Spider. Ale przecież wiesz lepiej...

@bziktheblue
Na wolnych obrotach brzmi jakby popcorn robił
ale na wyższych zwierzak :0
Na wolnych obrotach brzmi jakby popcorn robił

@bziktheblue
W ogóle bym nie zajrzał do tematu bo filmik o nowych samochodach interesuje mnie jak pedał w rowerze, ale dźwięk tego zajebistego silnika który dałeś jest boski.
W ogóle bym nie zajrzał do tematu bo filmik o nowych samochodach interesuje mnie jak pedał w rowerze, ale dźwięk tego zajebistego silnika który dałeś jest boski.

@bziktheblue
Ciekawe jak te twoje cudeńko trzyma się na zakrętach
Ciekawe jak te twoje cudeńko trzyma się na zakrętach

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie