Tendencja do nabijania punktow... Faile sa zajebiste ale na sile wrzucanie staroci to jak plucie sadolom w twarz... Nic tylko punkty, ranki, staty.... Wyjdz na dwor a nie k🤬a respa na necie nabijasz....
podpis użytkownika
Wszyscy umrzecie.
6:57 czy juz też was wk🤬ia ten śmiech widząc ten filmik milionowy raz?
Większość z tego to faktycznie stare
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Weźcie chłopaka nie hejtujcie, dopiero co mu mama podłączyła Gimbostradę z tej okazji, że jednak zda do gimbazy. Miał prawo nie wiedzieć, że wszystko stare
A, i murzyńska pała Ci w kakao za podkład dźwiękowy ze strugarki i sokowirówki.

Kilka się pojawiło... przecięz to stare filmy, starsze niż internet. Do tego ta "muzyka"... 3 x NIE.

też większość widziałem, ale chętnie sobie jeszcze raz popatrzę jak się ktoś ładnie wyp🤬ala.
(a jak ktoś nie lubi takiej muzyki to niech wyłączy głos i sobie puści "gdzie strumyk płynie z wolna". problem macie jak świnia w meczecie)
(a jak ktoś nie lubi takiej muzyki to niech wyłączy głos i sobie puści "gdzie strumyk płynie z wolna". problem macie jak świnia w meczecie)
GranatPL napisał/a:
Weźcie chłopaka nie hejtujcie, dopiero co mu mama podłączyła Gimbostradę z tej okazji, że jednak zda do gimbazy. Miał prawo nie wiedzieć, że wszystko stare
![]()
a jak nie zdam to będziemy w tej samej klasie, cieszysz się?
@BongMan
Gówno to Ty wstawiasz zamiast dowcipów,
a to co w tle leci to Dubstep.
Gówno to Ty wstawiasz zamiast dowcipów,
a to co w tle leci to Dubstep.
podpis użytkownika
o.O"
piwa nie będzie, wk🤬iłem się. nie obejrzałem nawet minuty przez te j🤬e skrileksy. wiecie co to za ból oglądać faile bez głosu?
Tak się dop🤬lacie do tej muzyki, a może to jest tak, ze koleś chce zrobić furorę na YT i dał taki podkład, który jest za free, jak wiadomo darmowego ścierwa nie czepiają się c🤬je od praw autorskich.
Jak ktoś to ma obcykane to niech mnie poprawi, będę wiedział więcej. Nuty też nie znam i nie wiem czy faktycznie jest freeware, ale taki syf powinien być darmowy.
Jak ktoś to ma obcykane to niech mnie poprawi, będę wiedział więcej. Nuty też nie znam i nie wiem czy faktycznie jest freeware, ale taki syf powinien być darmowy.