Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:13
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kossa69 2013-04-08, 13:55
Tam praktycznie każdy jest naćpany nie ma bata. A najbardziej gostek z 1:08 minuty
Zgłoś
jubbaday 2013-04-08, 14:08
3:29 - To jest nightwish, ale jaka piosenka?
Zgłoś
Royside 2013-04-08, 14:17 1
jubbaday, Nightwish - Ghost love score
Zgłoś
_arci 2013-04-08, 14:18 1
Nightwish - Ghost Love Score bodajże.

EDIT. -.-
Zgłoś
Rothing 2013-04-08, 15:08
co to za muza od 1:40?
Zgłoś
jacek123 2013-04-08, 15:15
oni przynajmniej próbują !!!
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-08, 15:25
Donor napisał/a:

Tego nie da się skomentować, to trzeba zobaczyć

Masz rację, obejrzałem i łap piwko.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-08, 15:30
Dlatego cwicze w domu ;D
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-08, 15:33 1
a ja powiem tak, dynamiczne machanie pustą sztangą to nie jest idiotyzm tylko dobry sposób na rozgrzewkę, ponoć taka forma rozgrzewki pozwala mięśniom na wyciskanie większych ciężarów.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-08, 15:41
uwielbiam wypadki na silowni. Toz to od samego patrzenia widac jakie to niebezpieczne. Mam nadzieje ze kazdy nich roz🤬bie sobie leb jakas sztangą.

Smiesza mnie pakery. Silownia nie uczy samoobrony ani jak się bic. Mam wspolokatora gracza WOTa który nap🤬la na siłowni bo chyba boi sie dresów. Tylko ze ten pajac z domu nie wychodzi tylko pakuje i gra.

Idzta w p🤬du, nie jeden pływak ma więcej krzepy od takich bezmózgich karków.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-08, 15:56
Porządna rozgrzewka przed treningiem siłowym to podstawa, nie wiem co na tym filmiku robi 2 gosci od 2:00, pierwszy ewidentnie sie rozgrzewa, a 2 ćwiczy poprawnie i to dość ciężkie technicznie ćwiczenie, siłownia to nie tylko klata i biceps :O to samo 4:18 hahaha gościu sie rozgrzewa hahaha śmieszne w c🤬j, śmiać mi się chce zawsze z typów, którzy ledwo wejdą na siłownie i bez rozgrzewki, choćby takiej jak na tym filmiku zaczynają ćwiczyc.
pozdro napinacze
Zgłoś
lukasz634 2013-04-08, 15:58
Mam ostrą bekę z typów którzy nap🤬lają na siłowni w japonii
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-08, 15:59
Nie wszystko to wpadki niektórzy rozgrzewają się w głupi sposób, coby nudno nie było, każdego można nagrać w jakimś momencie na siłowni gdy robi coś dziwne, co nie oznacza od razu, że wszystkie jego ćwiczenia są nieprofesjonalne.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-08, 16:04
To śmiejcie się śmiejcie a taki ninja z 3:20 to w parę sekund by wam wszystkim dupę skopał jednym ciosem. jk

PS. Dla tych co będą się rzucać że napisałem "skopał jednym ciosem". to specjalnie.
Zgłoś
valiven 2013-04-08, 16:09
Co to za zespół w 6:00 minucie. Z góry dzięki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem