📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:40

Znaleźć bezwypadkowy samochód w Rosji to tak samo jak znaleźć uczciwego cygana ...

Dobrze, że na drogach jest selekcja naturalna.
Szkoda tylko, że często innych niewinnych ze sobą zabierają.
Szkoda tylko, że często innych niewinnych ze sobą zabierają.

Oglądając te kompilacje mam głupie wrażenie, że ruskim to płacą za każde rozbite auto a na koniec roku dostają nagrody...
odnoszę wrażenie, że u nich zapala się zielone u jednych dokładnie w momencie zapalenia się czerwonego u drugich. W Polsce przynajmniej jest pewien zapas (przewidujący pojebów przejeżdżających na "wczesnym czerwonym").
trzeba wytoczyć teorie, że Łady to nie są auta, tylko wolne elektrony, pojawiające się w ruchu miejskim znienacka, najczęściej przecinają trajektorie jazdy poprawnie poruszających się aut, oraz lubią obijać się o wszelkiego rodzaju przedmioty martwe umieszczone poza drogami..

Mam prawo jazdy od marca i miałem jedną z sytuacji, że jakiś kretyn wyjechał mi na czołówkę, nie wiem dlaczego ale nie miałem odruchu aby uciekać w prawo, tylko hamowałem ile się dało i w dodatku skręciłem maksymalnie w lewo. Uratowało mi to prawdopodobnie życie, a tutaj na filmiku widać jak niektórzy nawet nie hamują, a wręcz nie robią nic poza tym "ich" Job twoja mać.

Wszystkie przepisy ruchu drogowego w Rosji są jedynie spisane. Nikt ich w życie nie wdraża.
Mógłbym oglądać to godzinami. Miłe dla oka. Z Rosji co dzień można by nakręcać kompilacje z jednej ulicy...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie