👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

karollapucha napisał/a:
w 00:24 kamerzysta ma zajebisty refleks. Nadążyć za pociskiem wystrzelonym z pistoletu to trzeba umieć
to jest efekt specjalny "The Bullet" z Videocopilot zrobiony w After effects

3:41
Marzy mi się coś takiego od naprawdę długiego czasu. Wspaniały widok. Ale niestety zamiast oszczędzać na podróż do kraju, gdzie coś takiego byłoby możliwe, wolę siedzieć przed kompem i walić konia na hardzie
Marzy mi się coś takiego od naprawdę długiego czasu. Wspaniały widok. Ale niestety zamiast oszczędzać na podróż do kraju, gdzie coś takiego byłoby możliwe, wolę siedzieć przed kompem i walić konia na hardzie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie