Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:16
Zajebista kompilacja wszystkich części GTA zrobiona przez polaczka. Mało sadolowe ale mi się podoba. Opis pod filmem. Muzyka oryginalna z gier razem z tytułami.

[ Komentarz dodany przez: Mr.Hardistic: 2014-02-01, 09:49 ]
Link z YT podmieniony.
Stary filmik z YT został zablokowany.
Zgłoś
Stashqo 2013-09-14, 0:26
demz napisał/a:

lol, szczerze wątpię, że ~250 mln dolarów zwróciło im się z samych pre-orderów. Pre-ordery w Polsce były chyba za 20 zł, czyli ~5-6 dolarów, w innych krajach to masz 5 funtów i 5 dolarów. Ile ludzi by musiało kupić pre-ordery by im się to zwróciło... Nie wiesz co piszesz.

Dobrze, że Ty wiesz... Nie wiem skąd cena 20zł za grę, która po premierze będzie kosztować parę stówek, ale pachnie mi to jakąś lewizną. W samych stanach (nie wspominając o reszcie świata) rozeszło się 100mln preorderów, przy czym w standardowej wersji koszt wynosił 60$, specjalna bodajże po 80$ już dawno się rozeszła a jakaś superrozszerzona to jedyne 140$.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-14, 6:41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
milosciprzyjazn 2013-09-14, 9:37 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
las84500 2013-09-14, 9:58 2
grzechu5444 napisał/a:

hhaha za polaczka wielka krata browarów, niech narodowskie patriotyczne świnie dostają hemorojdów z bólu

Ale Ty jesteś nonkonformistyczny i światowy

Prawdziwy internetowy

Zgłoś
konto usunięte 2013-09-14, 10:16 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-14, 10:25
o stary... wilki bro dla Ciebie za przypomnienie kawałka...
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-14, 12:18 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-14, 14:50
GTA V zamowione !!! teraz czekac tylko do wtorku az zapuka do drzwi
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-14, 15:37
Zawsze mam bekę ze wszystkich oburzonych gimbusów na sadolu za słowo "polaczek" Ten Wasz ból dupy mnie po prostu bawi do łez.
Zgłoś
demz 2013-09-14, 17:03
Stashqo napisał/a:

Dobrze, że Ty wiesz... Nie wiem skąd cena 20zł za grę, która po premierze będzie kosztować parę stówek, ale pachnie mi to jakąś lewizną. W samych stanach (nie wspominając o reszcie świata) rozeszło się 100mln preorderów, przy czym w standardowej wersji koszt wynosił 60$, specjalna bodajże po 80$ już dawno się rozeszła a jakaś superrozszerzona to jedyne 140$.

Ty w ogóle wiesz co to jest pre-order ??
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-14, 19:32
@Up a możesz zalinkować do tych pre-orderów za 20zł?
Zgłoś
Skowu 2013-09-14, 20:19
Za polaczka nie ma browara
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem