JesusChytrus napisał/a:
@up
Orly Captain Obvious? O_O
Koleś i tak na zawsze pozostanie c🤬ką a laskę wychaczy tylko na hajs
on przynajmniej por🤬a a tobie do końca życia pozostanie ta twoja prawica no chyba, że będziesz chciał zaszaleć to i lewica się znajdzie
"Natkną" i "osiągną" w trzeciej osobie liczby pojedynczej? Wam sukcesów nie wróżę...
Zapracował na swój dobrobyt i niech mu się wiedzie jak najlepiej. Amen.
konto usunięte
2014-02-08, 23:41
Drodzy Sadole podzieliliście się na 2 obozy. Jedni jadą po tym człowieku, a drudzy po tych pierwszych. Śmieszni jesteście. Nie wiem czy wiecie, ale równie dobrze może to być kłamstwo, a koleś mieszka w sosnowcu i podaje kebaby. Skąd macie pewność że on faktycznie jest programistą? Ja nie wierzę ludziom których nie widzę, więc nie mam najmniejszych podstaw aby zrobić dla niego wyjątek. Widzę że dużo tutaj 13 letnich "sadystów" którzy napinają się nie wiadomo na co.
konto usunięte
2014-02-08, 23:44
30 tys. złotych nie jest fortuną. Nie są to pieniądze które w jakikolwiek sposób mogłyby ci pozwolić na luksusy. Nie polecisz sobie za nie bez refleksji na Malediwy. Nie opłacisz dzieciakowi dobrych studiów za granicą. Nie kupisz dobrego samochodu. Nie polecisz sobie na delegację business class'ą bez zająknięcia. Na sensowny apartament w centrum miasta będziesz musiał zaciągnąć kredyt.
Do prawdziwie ekskluzywnego życia bez zmartwień o koszta tego porównywać nawet nie przystoi.
konto usunięte
2014-02-09, 0:02
@IiiI
Albo zarabiasz trzy razy tyle ile opisano i dla Ciebie to są grosze (w co wątpię), albo z byka spadłeś.
Ciekaw jestem co Ty byś sobie nakupował dostając na konto 30k miesięcznie...
Tomasz Czajka

Mam ziomka co sie tak nazywa ale to raczej nie on ;D
Jest tu jakiś ekspert od tego zdjęcia? Kim są pozostali koledzy? i gdzie to zdjecie zostało wykonane, że zrobiło taką furore w internecie? poprostu jestem ciekaw.
Dobra sam znalazłem. Impreza Zwardoń 1997:
om.edu.pl/stara_wersja/zdjecia_zwardon_1997.html
Smutas napisał/a:
No i co? Ma kasę ale dalej pewnie jest prawiczkiem...
Ty nie masz kasy i też pewnie jesteś prawiczkiem
konto usunięte
2014-02-09, 3:09
Szczerze mówiac to zdziwiła mnie ta suma. Zarabia w google około 10.000 miesięcznie? i to będąc jednym z najlepszych? Dziwne...