Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kulawiec napisał/a:
Nawet nie próbował skręcać. Mógłby chociaż spróbować skosić barierkę z lewej.
Rękawiczki mu skleiły za bardzo na kierownicy
Don_cziczi napisał/a:
Rękawiczki mu skleiły za bardzo na kierownicy
Raczej zwykła, bezmyślna k🤬a.
20 metrow od osobowki na lewym pasie? Przyglupow nie sieja... Ja staram sie przynajmniej 70 metrow i to max za ciezarowka...

Oprócz samego zdarzenia nie ma co oglądać. 2 minuty filmu, gdzie afterek to takie mocne 0,7/10. Nie oglądać
Kierowca ciężarówki powinien byś spalony na miejscu tak jak w cz🤬chowie
Osobówka też debil, widać, że przyp🤬olił tak samo ignorując bezpieczną odległość.
romek134 napisał/a:
utrzymywanie dystansu pozwalającego na wyjamowanie w sytuacji awaryjnej jest dla p🤬dów, lepiej zabić sobie dwie osoby i ciężko ranić trzy.
To samo tyczy się kierowcy osobówki. Ciągle wjeżdżają tępe dzidy w bezpieczny odstęp.
Tak drogie dzieci konczy sie brak zachowania dystansu, a glownym winnym w tym wypadku jest tepak w osobowce, a butloszczocha tez jebac
Smokw napisał/a:
To samo tyczy się kierowcy osobówki. Ciągle wjeżdżają tępe dzidy w bezpieczny odstęp.
tak, to niestety prawda. Dużo jeżdżę autostradami i niestety utrzymanie bezpiecznego odstępu jest często zwyczajnie niemożliwe przez głąbów wciskających się na siłę. Z jakiegoś powodu w ich skretyniałych łbach wolne miejsce to wyzwanie i obelga.
kulawiec napisał/a:
Nawet nie próbował skręcać. Mógłby chociaż spróbować skosić barierkę z lewej.
Przeciez próbował, ale wbił się w tego większego i przyblokował się. A ten z tylu dokończył dzieła