👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
On chyba bezbarwnym proboje to zamazac. Ale czego tu się spodziewac

podpis użytkownika
<lol>
Absurdalne hasła są wypisane na tym busie, a elektorat to łyka. Sam bym to podpalił. Ludzie w tym kraju są do wymiany,
Wolność wyrażania poglądów powinna być ponad wszystko. I jeśli na tej ciężarówce nie ma nawoływania do morderstw, to ma sobie ona prawo jeździć. Jeżeli ja uważam że pedały są obleśne i facet z facetem nigdy dziecka nie będzie miał to to moje prawo do wyznawania takich poglądów jest święte i tyle.(I NIGDY NIE ZGODZE SIE NA TO BY TECZOWI MI MOWILI JAK MAM MYSLEC) Tak samo niech sobie wychodzi pani z tęczowym sztandarem np pani płatek i głosi że w związkach jednopłciowych rodzi się więcej dzieci niż w związkach normalnych-ma do tego prawo... I po co agresja?
Takiecscierwa co to pulikuja celem nienawisci rownaja sie z Hitleryzmem!
Takie scierwa co to pulikuja celem nienawisci - rownaja sie z Hitleryzmem!
Takie scierwa co to pulikuja celem nienawisci - rownaja sie z Hitleryzmem!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie