W czasach kiedy jeszcze nie piłem, to prezent na komunię wyglądał tak:
Do dzisiaj pamiętam, że dostałem identyczny tyle, że bordowy zestaw (bez zegarka - zegarek dostałem w c🤬j wypasiony - Montana - 16 melodyjek)
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-05-18, 14:24
Księdza każdy by cisnął od chciwych pedofili, ale komunia i wsadzanie ciała mężczyzny (tak przynajmniej mówi kościoł) do ust 8-latków już cacy, bo dostają za to kasę... Jakoś mi pasujecie do tego kościoła
konto usunięte
2013-05-18, 14:28
i czego było chcieć więcej
"Taki sam tylko że zupełnie inny. Różowy zestaw z zegarkiem był bez zegarka a do tego bordowy, zamiast kalkulatora była ruski gameboy a długopis był ołówkiem. Po za tym identyczny, nawet pudełko podobne tylko moje bardziej czarne niż białe."
Tak mniej więcej to brzmi. Zupełnie jak pieprzenie polityków.
Ja od wujka który bywał na zachodzie dostałem Atari 2600;D Zamiast dzojstików miała takie pedalskie pokrętła na których nie dało się grać;(. Tak więc, jako jeden z pierwszych(wśród znajomych) miałem konsolę na której nie dało się grać;D
konto usunięte
2013-05-18, 14:34
Mam ten kalkulatorek ze zdjęcia i po 30 latach bez wymiany baterii działa
konto usunięte
2013-05-18, 14:43
konto usunięte
2013-05-18, 14:43
konto usunięte
2013-05-18, 14:47
konto usunięte
2013-05-18, 14:50
konto usunięte
2013-05-18, 15:22
Ja jestem spomiędzy pokolenia zegarków i tabletów. Kamera analogowa i odtwarzacz DVD. To było coś ;]
A ja w Izraelu na bar micwę dostałem od dziadków kamienicę w Łodzi

Tylko trzeba było paru Polaczków wyrzucić najpierw...
/trollmode: OFF
konto usunięte
2013-05-18, 15:34
straat to testoviron
No, jeżeli już w temacie, to trzeba zrobić wycieczkę do rodziców z pytaniem - "Gdzie są moje pieniądze z komunii?"