Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Og0rek 2021-11-17, 20:30
Folur napisał/a:

Właśnie po to SG i WOT chroni wschodnie granice Polski żeby takich elementów jak Ty było tutaj jak najmniej.

Ja wiem że twoja matulka dorabia sobie w burdelu i stajesz w jej obronie,ale fakty są takie że ta na nagraniu ubrana jest jak prostytutka.Tobie to się podoba bo możesz nacieszyć swoje oko tylko to ci zostało a w realnym świecie jedyne co możesz zrobić to cioci stopy wymasować.
Zgłoś
Folur 2021-11-17, 23:04 3
kris1978 napisał/a:

Jeżeli uważasz, że jest ubrana normalnie, to jesteś p🤬lnięty. To zwykła dz🤬ka. Ubrana jak dz🤬ka i śpiewa z playbacku. A gość dostał kopa, za to że dotknął a nie zapłacił. Jeżeli przed imprezą byłyby pieniążki wyłożone, to po dotknięciu jeszcze by się przytuliła.

no ja wiem że tokiem myślenia ko🤬y i c🤬ka to kobiety ubrane w samo bikini nad polskim bałtykiem w lipcu też są dz🤬kami............
Zgłoś
Konto usunięte 2021-11-21, 22:04
Folur napisał/a:

no ja wiem że tokiem myślenia ko🤬y i c🤬ka to kobiety ubrane w samo bikini nad polskim bałtykiem w lipcu też są dz🤬kami............

Gdzie ty tam k🤬a widzisz Bałtyk czy jakaś inna wodę? Zanim napiszesz jakąś bzdurę przejrzyj i przemyśl zaistniałe zdarzenie.
Zgłoś
Konto usunięte 2022-08-29, 4:04
sothis napisał/a:

Czyli Ty jak ubierzesz się jak pedał to oczekujesz podobnych atrakcji ze strony Homokomanda? Cóż.
A na imprezę kobieta powinna iść w worku na ziemniaki (kilku, bo warstw dużo trzeba) i burce. Jak zmienisz orientację, to nie zapomnij swojej pilnować, żeby te worki dobrze nakładała.

Jak ubierzesz się jak pedał, to za pedała będą cię mieli. Proste.
Zgłoś
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem