Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-11-20, 11:55
Może ni jestem kibicem, jednak udało mi się raz być na meczu Lech-Juventus. Powiem szczerze że klimat na trybunach Lecha jest rewelacyjny. I mimo że jestem z Łodzi to chętnie bym pojechał jeszcze raz na ten stadion.
Trzeba po prostu potrafić rozróżnić kibicowanie od demolki.
konto usunięte
2012-11-20, 12:11
konto usunięte
2012-11-20, 15:45
Ona tu jest i tańczy dla mnie ^^
konto usunięte
2012-11-20, 16:50
Kiedyś myślałem, że konfetti to jakaś potrawa ;D
konto usunięte
2012-11-20, 22:22
0:13 słychać strzały..
konto usunięte
2012-11-20, 22:27
No i kolejny temat gdzie najwięcej do powiedzenia mają Ci którzy stadion widzieli tylko na pocztówce. Zanim skomentujecie skoczcie na stadion i zobaczcie z czym macie do czynienia. Od siebie mogę powiedzieć że na mecze lecha na kocioł chodzę dobre 3 lata i jakoś nigdy nie widziałem rozróby, nigdy też nie dostałem po mordzie. Ot ciekawostka ale co tam cfaniaki sprzed monitora wiedzą lepiej.
tip.top napisał/a:
Pffff, chyba nie masz na myśli polskiej ligi
pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
konto usunięte
2012-11-20, 22:34
Czy ja aby na pewno jestem na sadolu? Bo coś mi ten filmik tutaj nie pasuje
konto usunięte
2012-11-20, 22:40
˛browar dla każdego prawdziwego kibica
nie dla fanatyzmu
nie chciał bym tego sprzątać -.-