Konto usunięte
2012-11-20, 11:55
Nasze rozgrywki ligowe nawet nie mają poziomu. Jedna bramka godna uwagi na k🤬a 5 sezonów. Podejrzewam ,że dzieciaki z podstawówki mogłyby zafundować lepsze widowisko. Jest taka rozbieżność między meczami ,że c🤬j strzela. To jest jak loteria jest zajebiście ciężko przewidzieć czy dana drużyna wygra czy przegra czy tam zremisuje po 0 a jak będzie po 1 to k🤬a święto. W polskiej piłce nie dzieje się nic dobrego od k🤬a niepamiętnych czasów nie możemy się dostać do ligi europejskiej, ligi mistrzów.
Król strzelców 22 gole(2011) to k🤬a w przeliczeniu na 30 spotkań nie jest nawet 1 bramka na mecz.
Może ni jestem kibicem, jednak udało mi się raz być na meczu Lech-Juventus. Powiem szczerze że klimat na trybunach Lecha jest rewelacyjny. I mimo że jestem z Łodzi to chętnie bym pojechał jeszcze raz na ten stadion.
Trzeba po prostu potrafić rozróżnić kibicowanie od demolki.
Konto usunięte
2012-11-20, 12:11
wasylhh napisał/a:
@ xts zajrzyj do wikipedii i zobacz co znaczy Ultras. Oni nie idą oglądać meczu. Oni idą sobie pokrzyczeć, ze Legia to k🤬a i zrobić widowisko żeby taki typ jak ty mógł usiąść w fotelu z pilotem i żebyś się jarał jak to fajnie wyszło. Idz na mecz to poczujesz ten klimat. A co do filmiku...Tak się bawi Poznań. Najlepsi w POlsce.
nie jaram się takim gównem
oczywiście zaraz zostanę zjedzony przez wielkich patriotów kibiców, niczym tabuny psychokatolików będziecie mi wmawiać swoje racje.
Konto usunięte
2012-11-20, 15:45
"nie jaram się takim gównem "
@xts to po c🤬j komentujesz?
Ona tu jest i tańczy dla mnie ^^
Konto usunięte
2012-11-20, 16:50
wasylhh napisał/a:
"nie jaram się takim gównem "
@xts to po c🤬j komentujesz?
dla rozrywki, jak każdy tutaj
Kiedyś myślałem, że konfetti to jakaś potrawa ;D
Konto usunięte
2012-11-20, 22:22
0:13 słychać strzały..
Konto usunięte
2012-11-20, 22:27
No i kolejny temat gdzie najwięcej do powiedzenia mają Ci którzy stadion widzieli tylko na pocztówce. Zanim skomentujecie skoczcie na stadion i zobaczcie z czym macie do czynienia. Od siebie mogę powiedzieć że na mecze lecha na kocioł chodzę dobre 3 lata i jakoś nigdy nie widziałem rozróby, nigdy też nie dostałem po mordzie. Ot ciekawostka ale co tam cfaniaki sprzed monitora wiedzą lepiej.
tip.top napisał/a:
Pffff, chyba nie masz na myśli polskiej ligi
pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Tak samo można się spytać kto sprząta słonecznik który jest zawsze porozp🤬alany po całym stadionie przez pikników... To przynajmniej zajebiście wygląda i nie komentujcie oprawy, ani kultury stadionowej, jeżeli nigdy nie byliście na meczu!
Konto usunięte
2012-11-20, 22:34
Czy ja aby na pewno jestem na sadolu? Bo coś mi ten filmik tutaj nie pasuje
Konto usunięte
2012-11-20, 22:40
˛browar dla każdego prawdziwego kibica
nie dla fanatyzmu
nie chciał bym tego sprzątać -.-