Kto myje lustro mydłem?
podpis użytkownika
Perversity - "The human thirst for self torture."
@kietong
nie chce ogladac jego ud, przewstretny zboczencu.
nie chce ogladac jego ud, przewstretny zboczencu.
podpis użytkownika
Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.
tupolej napisał/a:
nie mogę się doczekać następnego odcinku
![]()
No właśnie, gdzie odcinek z tym psim gównem?
podpis użytkownika
Nieczyste FTW
No koleś z lekka wk🤬iający, ale ja też nie moge doczekać sie nasętpnego odcinka.
Kupiłem kilka dni temu 2 miesięczną suczkę, i pedigree dla szczeniaczków w stokrocie (bo zoologiczne były już pozamykane, więc nic lepszego w zwykłym sklepie bym nie dostał)
Pojadł to pedigree dwa dni, a dzisiaj dostał takiej sraki, że k🤬a tego smrodu to sobie nie wyobrażacie. Mozna sie porzygać... mój biedny piesio
co ja mu zrobiłem
już ma lepszą karme ale sraczka dalej go męczy
ehhh..
patrzcie jaki biedny
Kupiłem kilka dni temu 2 miesięczną suczkę, i pedigree dla szczeniaczków w stokrocie (bo zoologiczne były już pozamykane, więc nic lepszego w zwykłym sklepie bym nie dostał)
Pojadł to pedigree dwa dni, a dzisiaj dostał takiej sraki, że k🤬a tego smrodu to sobie nie wyobrażacie. Mozna sie porzygać... mój biedny piesio

patrzcie jaki biedny

A mi się typ podoba (jako osoba na tym miejscu). Nie ma do czego się przyczepić
podpis użytkownika

k🤬a, lubię tego gościa, potrafi ośmieszyć te pop🤬lone reklamy i dobrze mu to wychodzi
ale ten odcinek z 7days wygrał wszystko, k🤬y nam ż🤬dzą czekolady...a bułka wygląda jakby była zwęglona
ale ten odcinek z 7days wygrał wszystko, k🤬y nam ż🤬dzą czekolady...a bułka wygląda jakby była zwęglona

kietong napisał/a:
Wk🤬ia Was, ponieważ ćwiczy tylko łapy i myśli, że jest koksem. Niech uda cwaniaczek pokaże.
Co ty jesteś jakiś homo, że kolesia uda chcesz oglądać? Pałeczke też ma ci pokazać?