👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ja tam gościa lubię i podoba mi się jego misja. Może przestaną nam wreszcie wciskać kit w reklamach.
Trzeba być debilem, aby kupować swojemu psu karmy z reklam. Wszystkie te karmy to ścierwa. Kupujcie swoim psom prawdziwe karmy, które są droższe, ale lepsze. I tyle.
BMWswap napisał/a:
Jakbyś nie widział, to było cięcie, a koleś oblizał czysty widelec...jedyny wniosek jest taki że piesek wolał jeść z miski po swojej lewej
![]()
ale ogólnie gościa od reklam lubię i piwko za oblizanie widelca![]()

Od początku wiedziałem, że wybierze whiskas bo mam takiego samego psa Shi_ztu i też lubi bardziej whiskasa. ALe wszystkie 3x to jakieś gówno. Po tym nie srają bo te psy mają wrażliwy układ pokaromowy:P
Albo sraja za dużO
Albo sraja za dużO
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie