Wsadź tam teraz penis
na drugi rzut oka, pewnie i tak żadna by cię nie chciała więc musisz wylewać swoje żale tutaj
każda koniara jest p🤬lnięta
Przygłupie jestem z lat 90' wszędzie h🤬j pisało się tak jak czytasz ....a te twoje wysrywy albo skibidibi to se w p🤬dę wsadz
Nie jestem pedałem, to nie szukaj kontaktu u mnie. Ja na nachalnego pedała reaguje strzałem pięścią w jego pedalski ryj.
To było po pierwsze, a po drugie naucz się trochę lepiej języka polskiego, bo znaczenia zdań nie rozumiesz.
Obejrzałem w twoim profilu twoje komentarze.
O qoorwa, żeby w tydzień pokazać światu, że twój tatuś ma skleroze?! Masz talent.
Ojce to cie na probe zrobili i zapomnioł takiego spartolonego prototypa potem zadusić.
A teraz spadaj do stajni spać, bo ojce jutro do pługa muszą cie zaprząc i pole trzeba tobie orać wieśniaczku.
Raczej nie wyżyta. Znajoma koniara opowiadała jak w trakcie jazdy kłusem siodło łechtaczkę potrafi wymasować. Do orgazmu włącznie.
Ma koniara chłopa i on nie daje rady jej zaspokoić. Potem ta sama koniara wybiera się na konną przejażdżkę i wraca spokojna, szczęśliwa i uśmiechnięta.
Masz racje! Wszędzie pisało się "h🤬j" i tak stało też we wszystkich słownikach.
Potem przyszły czasy niedouczonych legasteników w dużych ilościach i dla nich zostało to zmienione.
"C🤬j" był formą bledną, ba błędem ortograficznym!
Strzeżmy się władzy ludzi głupich w dużych grupach.
K🤬a mocny jesteś typie, jesteś na jakiś tabsach ? Chyba jednak mozesz być pedałem skoro nikt nawet o tym nie wspomniał a zesrałeś się jakbyś juz był po maratonie.