👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wojak88 napisał/a:
Co to za podludzie?
Uzbekistan, Kazachstan czy jakiś inny c🤬j?
Andy
Takie pasmo górskie w Ameryce południowej
- nie Andy,gość co pisze do twojej kobiety.
ss84 napisał/a:
Co to wgl jest. Włażą na tor wyścigu i sypią jakimś gòwnem w konia. Swoją drogą pięknie go trafił. Nie da się tylko raz obejrzeć. Ale co się dziwić IQ szympansa, a wejdę na tor gdzie zap🤬lają konie ,co może się stać??
Wygląda to tak, jakby biały człowiek zainstalował tam w lepszych czasach wyścigi konne czy inną hippikę, ale autochtony zresetowały postęp do ustawień plemiennych.
Coś jak pociągi w Indiach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie