Ludzie się sadzą o jakieś ruskie drony. Miejmy tylko nadzieję że nie zaatakuje nas Kenia. Jak widać przygotowania do inwazji na Polskę ruszyły pełną parą.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:23
🔥
Wiesz kim jestem?
- teraz popularne
ze im sie chcialo cos takiego stworzyc, a nie tylko rozbijac glowy kamieniami, spoko
Nobotak napisał/a:
Takie czasy, troche zazdroszcze tym malpeczkam, bo sami u babci na wsi robilismy w lecie jakies takie wynalazki, z wozkow, starych kol od przyczepy. Teraz tylko tiktoki i pedaly
Znaczy teraz u babci dotykacie się z kuzynami i oglądacie toktoka?
trawa napisał/a:
Ja też nic przeciwko takim nie mam. Taki przeważnie nie jest agresywny, a na pewno jest pracowity i bardziej inteligentny niż ten motłoch który nawiedził Europę.
O takie to w Europie co nikt ich nie chce
donkapusta napisał/a:
Przecież ludzi różnie sie bawią, może to część jakiegoś lunaparku, u nas przecież są imprezy typu "skok na byle czym", żarty, parady.
Po co od razu się śmiać z tych ludzi?
Przecież nikt się nie śmieje! Ale trzeba być czujnym na wypadek gdyby konflikt eskalował
pazuzu napisał/a:
Jak wychowałeś syna to tak masz że pedał z tiktok ja znam dzieciaki które mają normalne pasje i hobby 💁
Przebieranie sie w sukienki to nie jest hobby
CzerstWybut napisał/a:
Przebieranie sie w sukienki to nie jest hobby
Twój ojciec mówi inaczej 🤔
Wyciekły zdjęcia myśliwca 7generacji stealth jest czego się obawiać przyleci niezauważony i będzie krowie placki zrzucał na precyzyjnie wybrane cele😆
Po co im samoloty, sami ich zwozimy a ta inwazja zaczęła sie kilka lat temu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie