Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Patola eksportowa. Nie nauczy się języka kraju, w którym mieszka, tylko będzie po polsku gadać do Anglika i wkurzać, że Anglicy są nieukami i obcych języków się nie uczą Plaga zarówno wśród Polaków w różnych europejskich krajach, jak i wśród Ukraińców w Polsce.
tyy justynka to do garów a nie na sadistic siedzieć świnka morska jest pewnie głodna też

Szatynka z yarisa fajna, powinni ich tam rozjechać człowiek chce wrócić po pracy do domu i rodziny, albo odwrotnie dojechać do pracy żeby zarobić na życie a takie sp***oliny siedzą na drodze, każdy powinien mieć możliwość rozsmarowania ich po asfalcie, a ich rodziny powinny płacić za naprawę auta jeżeli się uszkodzi. To samo tyczy się wszystkich julek, kodów, rolników i innych górników u nas którzy myślą że mogą utrudniać życie normalnym ludziom.
Jeżeli uważasz się za normalną osobę to wypad z sadola

ROZJEZDZAC to robactwo z insulate britan bo to sa chorzy psychicznie hipokryci ktorzy cywilizacje zachodu cofneli by do epoki kamienia lupanego a na najwiekszego truciciela planety czyli KOMUNISTYCZNE chiny ani jednego zlego slowa nie powiedza - czyli wiadomo kto ich sponsoruje
w protestach chodzi własnie o to by pokojowo utrudniać życie innym.
każdy ma prawo do protestów, nie ważne jak bardzo one były by komuś nie na rękę.
choć samego celu tego konkretnego protestu po prostu nie rozumiem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie