Apokalipsa w ostrowcu !!
Na rogu ulic Polnej i Rosłońskiego w Ostrowcu Świętokrzyskim nad ranem zapadła się ziemia. Wyrwa jest gigantyczna: ma co najmniej 15 m głębokości, a miejscami aż 70 m szerokości. W rejonie osuwiska znajduje się budynek mieszkalny. Na szczęście nie ma ofiar.
Ła, nie spodziewałem się że to będzie aż takie popularne. Na prawdę nie mają o czym pisać? Swoją drogą wracałem do domu jakieś 50m od miejsca zdarzenia a i tak o tym jak to wygląda dowiedziałem się z telewizji.
"Na szczęście nie ma ofiar" - Twórcy tematu chyba się portale pomyliły
q................u
2012-12-19, 15:17
Gazem czuć nie było?
(Tak nawiązuję do Świętokrzyskiej w Warszawie - chociaż tam przechodzę codziennie, bo mieszkam w okolicy i nigdy gazem nie śmierdziało, kanalizą owszem
Za to na około na pocztę główną teraz trzeba zasuwać, a fotki nie pozwolą zrobić
).
Dziura niewąska, ciekawe czy TVN zrobi 2 tyg. reportaż o tym?
D................e
2012-12-19, 15:21
Tiaa, na szczescie k🤬a.
g................5
2012-12-19, 15:22
wiecie od czego to k🤬a jest? Od pękniętej rury kanalizacyjnej albo wodnej która podmywa wszystko, zakładam ze kanaliza. Jednym słowem mówiąc - gówno rozj🤬o pół ulicy
tata się znowu naj🤬
w................r
2012-12-19, 15:40
przeczytałem że to w sosnowcu
b................9
2012-12-19, 15:53
w Wawie też się dziura pojawiła, trzeba się schować do bunkru
t................e
2012-12-19, 15:59
Te dziury odzwierciedlają stan polskich finansów
b................a
2012-12-19, 16:10
konkretne krety macie tam na ślunsku
Widocznie w Ostrowcu też budują linię metra
O k🤬a... Najpierw Kaszub z Ogrodów, a teraz to!
Apokalipsa rzeczywiście zaczyna się w Ostrowcu!
k................e
2012-12-19, 16:35
A to nie czasem szkody górnicze?
@kocie
Czasem są ale nie tym razem.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
b................e
2012-12-19, 16:49
K🤬a. To będzie ten koniec świata czy nie? 20-go mam zapłacić rate kredytu i nie wiem czy się nie schlać za tą kasę.