📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02
🔥
Drift bmw po polsku
- teraz popularne

Policja to ścierwo. Kogo nigdy nie przeszukiwano bezpodstawnie czy nie trzymano na dołku nigdy tego nie zrozumie.

Koleś nie dosć że debil i prowokator to jeszcze na dodatek ustawił publikowanie komentarzy tylko po jego akceptacji aby ktoś mu czegoś nie wypomniał, śmieszny ciul.

po co ta cenzura??? to są ekhmm funkcjonariusze publiczni na służbie, więc możesz ich nagrywać w dowolny sposób bez ich zgody

Proszę wszystkie Panie o zamknięcie swoich warg. Nie jestem fanatykiem straży miejskiej - u mnie w mieście nawet do żula nie podjadą, a stoją tylko z fotoradarem na drodze wojewódzkiej. Na filmie zostali nagrani funkcjonariusze wykonujący rzetelnie swój obowiązek - zgarniają pijanych z miejsc publicznych. Powiedzcie gimbusy, który z was lubi siedzieć na obszczanej przez żula ławce?
"Wezwijcie pogotowie, ten człowiek potrzebuje pomocy !" - słysząc ten tekst od osoby, która nawet nie pochyliła się nad osoba leżącą i nie sprawdziła czy oddycha (w gimnazjum zapewne macie zajęcia z pierwszej pomocy i znacie kolejność wykonywania BLS, prawda?). Podsumowując: Jeżeli łajzo naprawdę nie potrafisz pomóc, to bynajmniej nie zawracaj dupy osobom, które pomagają.
"Wezwijcie pogotowie, ten człowiek potrzebuje pomocy !" - słysząc ten tekst od osoby, która nawet nie pochyliła się nad osoba leżącą i nie sprawdziła czy oddycha (w gimnazjum zapewne macie zajęcia z pierwszej pomocy i znacie kolejność wykonywania BLS, prawda?). Podsumowując: Jeżeli łajzo naprawdę nie potrafisz pomóc, to bynajmniej nie zawracaj dupy osobom, które pomagają.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie