📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:20

Ja nie rozumiem jak to można oglądać, te skrzeczące głosy tych "dzieffczynek" i debilne efekty w stylu pot z czoła i wielkie oczy -.-
ludzie, którzy "hejtują" anime by napompować sobie e-penisa praktycznie nic o tym nie wiedzą oprócz tego, ze istnieją pokemony i czarodziejka z księżyca. to gatunek filmu/serialu taki sam jak każdy inny. a np. gdyby nie taka "paprika" to nie byłoby incepcji, bo film nolana czerpie z tego anime garściami.
a jeśli hejterze chcesz coś nienawidzić, to najpierw coś o tym się dowiedz, żebyś nie wyszedł na tępego idiotę.
sam nie jestem ogromnym fanem mangi i anime, ale trzeba oddać cezarowi, to co cezara, a mianowicie, że chcąc oglądać dobre kino bez względu na ich gatunek, trzeba zahaczyć o anime.
a jeśli hejterze chcesz coś nienawidzić, to najpierw coś o tym się dowiedz, żebyś nie wyszedł na tępego idiotę.
sam nie jestem ogromnym fanem mangi i anime, ale trzeba oddać cezarowi, to co cezara, a mianowicie, że chcąc oglądać dobre kino bez względu na ich gatunek, trzeba zahaczyć o anime.

Końcówka to Death Note, dobry serial, ciut podobny do Dextera.
Ktoś może polecić jakieś dobre, creepy anime o zombie/mutantach/flaki na wierzchu stworach?
Ktoś może polecić jakieś dobre, creepy anime o zombie/mutantach/flaki na wierzchu stworach?

trane1 napisał/a:
w pierwszym są tylko 3 anime -hellsing -elfen lied -genocyber
z drugiego znam tylko scholldays,hellsing,elfen lied,genocyber i anime o dead space, reszty nie kojarzę :<
swoja droga jeszcze higurashi no naku koro ni jest dobre
Przewija sie jeszcze Ninja scroll i Death Note
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie